אם תוכלי לשלוח לי לכאן אני אשמחלא
אם את במאוחדת בבית שמש יש לי הרבה שמות שאספתי, נוכל לעבור לפרטי.
Shevi.kr שטרודל ג'ימייל וכו
אם תוכלי לשלוח לי לכאן אני אשמחלא
אשלח לך בשמחה, בערב בע"האם תוכלי לשלוח לי לכאן אני אשמח
--
אשמח אם תוכלי להמליץ לי על מטפל רגשי טוב בבית שמש לילד בן 13 וחצי... p5813043 בג'ימייללא
אם את מדברת על אבחון של ASD, אז לצורך האבחון וקבלת זכאויות בקופח וביטו"ל, את צריכה גם אבחון של פסיכולוגית וגם אבחון רפואי - נוירולוג/פסיכיאטר.מה שקורה זה שאני צריכה אבחון עבור ילדה עם חשש ללקות תקשורת בשביל ביטוח לאומי בכדי להרחיב לה את כמות הטיפולים וסבסוד.
הבנתי שרק פסיכולוגית יכולה לאבחון, האם נכון?
ולגבי טיפולים, האם גם צריכים פסיכולוגית דווקא או שעו"ס או מטפלת רגשית גם מספיק?
אגב כבר קיבלתי שם של פסיכולוגית מומחית בשביל אבחון אבל התור הראשון שפנוי בעוד כמה חודשים טובים ובינתיים רוצה לעזור לה במה שאפשר.
היי, יש לי רק שמות של מטפלות, לא של מטפליםאשמח אם תוכלי להמליץ לי על מטפל רגשי טוב בבית שמש לילד בן 13 וחצי... p5813043 בג'ימייל
תודה @tovatאם את מדברת על אבחון של ASD, אז לצורך האבחון וקבלת זכאויות בקופח וביטו"ל, את צריכה גם אבחון של פסיכולוגית וגם אבחון רפואי - נוירולוג/פסיכיאטר.
לגבי הזמינות של התורים, זה ממש בעייתי, כמו שכתבת, צריך לחכות כמה חודשים לפחות.
לגבי טיפול רגשי, בשלב שלפני האבחון, את צריכה לבדוק מול קופ"ח על מה יתנו לך החזר, ולפי זה להחליט. יש כל מיני זכאויות במושלם לטיפולי התפתחות הילד.
לאחר האבחון תהיה לך זכאות לכמה טיפולים בשבוע (טיפול רגשי, קל"ת, ריפוי בעיסוק) שעליהם תוכלי לקבל החזר גדול.
אני בכללית ובבדיקה איתם (לצורך טיפול בילדה על הרצף) כדי לקבל החזר על מטפלת לטיפול רגשי צריכה להיות או פסיכולוגית או עו"ס קלינית+פסיכותרפיה.
בכל מקרה - כל מטפלת שתקחי, צריכה להיות עם ידע ונסיון לילדים עם בעיות תקשורת, המוח שלהם עובד אחרת, וזה ממש חשוב.
אשמח לשמוע על מי אתם ממליצים.שלום, אשמח לקבל שמות של מטפלות שמתמחות בטיפול רגשי וחברותי
בבית שמש, עבור ילדה בת 10
מקצועיות בלבד, עדיף שעובדות עם קופ"ח מאוחדת אבל אפשר גם פרטי
@א.ר.ז. אולי תוכלי לעזור?
@אסתי בראון את מכירה?
זה די דחוף.
תודה רבה
תלוי עבור מה צריך -אין לי המלצה מסוימתאשמח לשמוע על מי אתם ממליצים.
אם תרשמו מייל אשלח רשימה שקיבצתי כשחיפשתי מטפלתכמו שבקשת בתחילת האשכול-
אשמח לקבל שמות של מטפלות שמתמחות בטיפול רגשי וחברותי
בבית שמש/ ירושלים/ ביתר, עבור ילדה בת 10
אפשר לקבוע תור לעובדת סוציאלית בקופה, דרך האתר של מאוחדתמקפיצה
אולי מישהו יודעת האם יש השתתפות מטעם מאוחדת לטיפול רגשי מעל גיל 18?
ואם כן האם זה למטפלות / תרפיסטיות מטעמם או פרטיות גם? ומה ההיקפף?
ממש ממש תודה!!
@משפחה מורחבת
@קריאת כיוון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: