אני פחות אוהבת שמות מוקרצים. כאילו, חוגלת? מואב? זה מעורר בי המון עצבים, לא יודעת למה. אבל כנראה שזה טעם אישי.
בדיוק לזה התכוונתי!אני פחות אוהבת שמות מוקרצים. כאילו, חוגלת? מואב? זה מעורר בי המון עצבים, לא יודעת למה. אבל כנראה שזה טעם אישי.
אם זו הילדה של השכנים החילוניים, אז כן. כי זה קיים.השאלה אם ממש כל השמות רגילים ובנאליים או להוסיף שם \ 2 שלא שומעים.
נגיד חושן, שוהם כזה סגנון...
ואם תראו סיפור עם שם כזה, תקראו או לא?
קיימים. אי אפשר להתכחש לזה. האומנות היא לבנות את הדמות שתתלבש בול על השם שלה, וכך הקורא/ת י/תתחבר אליה. לדוגמא מושבניקית נחמדה. או עולה מחו"ל. [אעל"ה בתמר וכו' וכו']ימימה או תמרה
שרי ורבקי ודבורי כמו למשל שפרה ויוכבד וטובי
[זה נאמר על השם תמרה.]לדוגמא מושבניקית נחמדה. או עולה מחו"ל. [אעל"ה בתמר וכו' וכו']
זה הולך בסיפור? כאילו, זה מעניין מישהו?ואפשר בסיפור לשלב ביוגרפיית חיים שתסתדר עם קריאת השם הזה. [איך ההורים בחרו בו וכדומה]
לדעתי.בקצרה
אם אני יודעת שזה קיים אז כן.אגב, את נהנת לקרוא ספר עם שמות כאלה?
סתם העלית לי רעיון. ציפוש במקום ציפורה. שירי במקום שירה. תהילהלה' במקום סתם תהילה...עם צליל יפה
אם את לא מכירה שם מסוים, נגיד שייה (גם אני לא הכרתי עד עכשיו... )אם אני יודעת שזה קיים אז כן.
זה תלוי גם בהשכלה של הקורא.
דוגמא בעייתית . אני מכירה.שייה
יהיה קשה לקורא להתחבר לדמות. עצתי, תנו לדמות השולית / האפורה/ השלילית.אגב, לדעתי גם לתקוע פתאום שם מכוער \ לא משהו , יש בזה משהו...
שלא כל השמות יפים וכו', להראות שיש גם שמות פחות יפים. (מוכרים, אבל לא יפים.)
בכנות, אתאר לעצמי שזה שם שקיים לו אי שם, או שיהיה בעתידאם את לא מכירה שם מסוים, נגיד שייה (גם אני לא הכרתי עד עכשיו... )
לא תהני מהספר?
כנראה באמת כל אחד עם הצליל יפה שלו כי אני חושבת ששירה יותר יפה משירי, וגם תהילה יותר יפה וכו'סתם העלית לי רעיון. ציפוש במקום ציפורה. שירי במקום שירה. תהילהלה' במקום סתם תהילה...
לגמרי!כנראה באמת כל אחד עם הצליל יפה שלו
נכון. אבל ציפוש זה או בובה של ילדונת או תינוקת בת שנתיים מהדסת כברווזה.את השם ציפורה נראה לי בכלל לא הייתי בוחרת אולי רק למורה ציפורה
אם אני לא טועה, אעלה בתמר- הר''ת של זה, זה דווקא במילה בתמ''ר, על שם השנה של עליית אעלה בתמר- שנת תרמ''ב[זה נאמר על השם תמרה.]
ואפשר בסיפור לשלב ביוגרפיית חיים שתסתדר עם קריאת השם הזה. [איך ההורים בחרו בו וכדומה]
אני אהבתי!!אייר, מיתר, פריאל...
מספיק מוזר ולא מוכר?
סופסוף הבנתי שזו את ולא אתהמחפשת
סוף סוף מישהו פה אוהב...אני אהבתי!!
זה נראה לי גם של בנים וגם של בנות... אבל לא נוראסופסוף הבנתי שזו את ולא אתה
שמות יפים!אייר, מיתר, פריאל...
מספיק מוזר ולא מוכר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: