למה לחפש מקום אחר?אז בנתיים נראה לי נחפש מקום אחר
תודה לכל המגיבים!!
אם יש למשהו רעיונות אחרים בתחבו"צ לווא דווקא דרום, אני אשמח לשמוע.
אז אחרי שפתחת את האשכול היית שם?למה לחפש מקום אחר?
מדובר על קטע כביש קצר ביותר מפסגת זאב ועד לשם. מקום מדהים, ירוק ומלא מים ושמחה.
יצא לי גם יצא לי. לא מפחיד.אז אחרי שפתחת את האשכול היית שם?
מחפשת מקום יותר בטיחותי, לפי התאורים כאן זה היה נשמע פחות..
אשמח שתפרט מה יש שם, יש מסלול הליכה? כמה זמן לוקח לעשות אותו? יש מים? שולחנות פיקניק בחוץ/בפנים.יצא לי גם יצא לי. לא מפחיד.
גם אנשים שמגיעים לראשונה בחייהם לשכונות מסויימות בירושלים רועדים מפחד. או כאלו שנוסעים ב 443 לראשונה.
זה היה מזמן. בגדול יש שם 3 בריכות (קטנות, קטנות, ממש) שכדי להגיע לאחרונה שבהן צריך ללכת בערך 10-15 דק'. לפי המפות שם ישנו סוג של מסלול טבעתי לא ארוך במיוחד, ומאוד נחמד. ממש בכניסה לשמורה.אשמח שתפרט מה יש שם, יש מסלול הליכה? כמה זמן לוקח לעשות אותו? יש מים? שולחנות פיקניק בחוץ/בפנים.
תודה
הביאו כאן רשימה של מקרי רצח שאירעו שם בשנות ה-90, כלומר לפני למעלה מעשרים שנה.אז אחרי שפתחת את האשכול היית שם?
מחפשת מקום יותר בטיחותי, לפי התאורים כאן זה היה נשמע פחות..
מקפיצה, האם הייתם מפחדים לנסוע לשם עכשיו?הביאו כאן רשימה של מקרי רצח שאירעו שם בשנות ה-90, כלומר לפני למעלה מעשרים שנה.
את מפחדת בגלל שלפני עשרים וחמש שנה נרצחו שם כמה מטיילים?
ברחוב יפו היו כמה פיגועים בעשרים וחמש השנים האלה ואף אחד לא חושש ללכת שם
הייתי שם אחרי שבועות, היה מעולה, לא ראינו ערבים, מסתבר שגם הם מפחדים,מקפיצה, האם הייתם מפחדים לנסוע לשם עכשיו?
אני ירושלמית, מהשמורה עצמה פחות אני מפחדת, מתכננת להיות רק בכניסה בספסלים עם הילדים.הייתי שם אחרי שבועות, היה מעולה, לא ראינו ערבים, מסתבר שגם הם מפחדים,
אני לא הייתי מפחד, אבל זה תלוי האם אתה ירושלמי שרגיל לראות ערבים, או לא,
הדרך היא בערך 5 דקות מפסג''ז שעוברים בין ערבים ליד הישוב ענאתא, סביל לגמרי,אני ירושלמית, מהשמורה עצמה פחות אני מפחדת, מתכננת להיות רק בכניסה בספסלים עם הילדים.
אני יותר שואלת על הדרך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: