שלום וברכה ,יש לי הסתפקות בין כמה דירות להשקעה בחיפה, דירות מחולקות, ומעוניין למצוא מישהו אמין שמבין בזה שילך איתי, או לבד לבדוק את הכדאיות של העיסקא, אם מיהו מכיר או יש לו המלצות על מיהו אשמח שישאיר פה, בתודה מראש.
יש אחד אלחנן וינברג שמייעץ למשקיעים (במקרה הוא גר בחיפה)זה חשוב לי מאוד אשמח שמישהו יענה לי
מבלי לדעת יותר מדי פרטים, לדעתי לא שווה להשקיע שם במצב השוק הנוכחי.שלום וברכה ,יש לי הסתפקות בין כמה דירות להשקעה בחיפה, דירות מחולקות, ומעוניין למצוא מישהו אמין שמבין בזה שילך איתי, או לבד לבדוק את הכדאיות של העיסקא, אם מיהו מכיר או יש לו המלצות על מיהו אשמח שישאיר פה, בתודה מראש.
לגבי הנכתב בסוף זה לא נכון, אין כמעט דירות ריקות בחיפה כרגע, בעיקר בגלל העלייה הגדולה מאוקראינה ורוסיה, ולגבי איכות השוכרים בכל מקום אפשר ליפול לשוכרים שלא משלמים.מבלי לדעת יותר מדי פרטים, לדעתי לא שווה להשקיע שם במצב השוק הנוכחי.
ממה נפשך, אם יש לך את הכסף בהון עצמי - שים בפקדון בבנק וקבל 4.5% ריבית מובטחת בלי בלאגן וכאב ראש.
ואם אתה צריך משכנתא, הההשקעה לכאורה לא מספיק כדאית עקב הריבית הגבוהה. וזה עוד מבלי לקחת בחשבון את שוק השכירות הגרוע בחיפה (הסובלת מהגירה שלילית חמורה), את איכות השוכרים (מצב סוציו אקונמי נמוך), את מצב הדירות (גרוע בדרך כלל), ואת הסיכון בתפיסת החלוקה (שעלול לגרום להוצאות כספיות כבדות).
1761 דירות להשכרה כעת בעיר בלוח יד 2, כשמתוכן 471 קטנות פחות מ50 מטר (שזה הדירות המדוברות).לגבי הנכתב בסוף זה לא נכון, אין כמעט דירות ריקות בחיפה כרגע, בעיקר בגלל העלייה הגדולה מאוקראינה ורוסיה, ולגבי איכות השוכרים בכל מקום אפשר ליפול לשוכרים שלא משלמים.
אגב לפי יד 2 בתל אביב יש 43,756 ובירושלים 2,268.1761 דירות להשכרה כעת בעיר בלוח יד 2, כשמתוכן 471 קטנות פחות מ50 מטר (שזה הדירות המדוברות).
נכון שבכל מקום אפשר ליפול, אבל שם הנפילה בהסתברות גבוהה יותר.
ממה ששמעתי באזורים שקרובים לטכניון יש ביקוש להשכרה בשביל סטודנטיםוזה עוד מבלי לקחת בחשבון את שוק השכירות הגרוע בחיפה
43,756 זה המספר בכל הארץ. המספר בחיפה לא רחוק מירושלים שגדולה ממנה פי כמה וכמה, כך שלדעתי זהו כן מספר גבוה. אבל יתכן שאני טועה.אגב לפי יד 2 בתל אביב יש 43,756 ובירושלים 2,268.
טעיתי!43,756 זה המספר בכל הארץ. המספר בחיפה לא רחוק מירושלים שגדולה ממנה פי כמה וכמה, כך שלדעתי זהו כן מספר גבוה. אבל יתכן שאני טועה.
יש ביקוש יותר מבעבר, אבל עדיין אפשר להיתקע.תודה רבה, קרוב לשוק תלפיות יש ביקוש?
תודה רבה, אתה יודע סדר גודל של מחיר לדירה מחולקת, משופצת, גודל 80 מטר באזור שםיש ביקוש יותר מבעבר, אבל עדיין אפשר להיתקע.
אבל האזור שם הוא ממש של נרקומנים ומעשני סמים עדיף ללכת על אזורים יותר טובים.
לאתודה רבה, אתה יודע סדר גודל של מחיר לדירה מחולקת, משופצת, גודל 80 מטר באזור שם
יש ביקוש יותר מבעבר, אבל עדיין אפשר להיתקע.
אבל האזור שם הוא ממש של נרקומנים ומעשני סמים עדיף ללכת על אזורים יותר טובים.
יש לך ניסיון עם דירות בחיפה והקריות?מבלי לדעת יותר מדי פרטים, לדעתי לא שווה להשקיע שם במצב השוק הנוכחי.
ממה נפשך, אם יש לך את הכסף בהון עצמי - שים בפקדון בבנק וקבל 4.5% ריבית מובטחת בלי בלאגן וכאב ראש.
ואם אתה צריך משכנתא, ההשקעה לכאורה לא מספיק כדאית עקב הריבית הגבוהה. וזה עוד מבלי לקחת בחשבון את שוק השכירות הגרוע בחיפה (הסובלת מהגירה שלילית חמורה), את איכות השוכרים (מצב סוציואקונמי נמוך), את מצב הדירות (גרוע בדרך כלל), ואת הסיכון בתפיסת החלוקה (שעלול לגרום להוצאות כספיות כבדות).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: