כמה עולה משלוח?להשיג אצלי גירסה 3 - הכי חדשה 7 תוכניות .
95 ש"ח בלבד!!!
משלוחים לכל הארץ
עדיף הזמנה באימייל - רשום כאן למטה
חבל שלא פרסמת לפני.....
כבר קנינו
כמה עולה משלוח?להשיג אצלי גירסה 3 - הכי חדשה 7 תוכניות .
95 ש"ח בלבד!!!
משלוחים לכל הארץ
מסמן גם את יום שבת ומגדיר אותו כזמן כיבוייש לי שאלה, מה קורה עם אני עושה שעון שידלק ביום שישי בשעה 20:00 ואני רוצה שיכבה ב-00:30 (שזה בעצם כבר שבת ולא יום שישי).
מגדיר שתי תוכניות: 1, מהשעה 10 עד 9 בבוקר על 22 מעלות. 2, מהשעה 12 עד 9 בבוקר על 24 מעלותעוד משהו, אין אפשרות לעשות רק חצי שעון, אני רוצה לעשות רק הדלקה או רק כיבוי (זה יפתור את הבעיה הנ"ל) ויפתור עוד בעיה, אם אני רוצה שהמזגן יעבוד בהתחלה על 22 מעלות ואחרי שעה שיעלה ל-24 מעלות, כרגע שייך לעשות רק אם אני עושה כיבוי 10 דק' לפני ואז הדלקה מחדש עם המעלות הרצוי. אם אפשר להגדיר רק כיבוי/הדלקה יפתור גם את זה.
אם הכוונה להניח לפני שבת, אז שום שעון לא יעבודאפשר להניח סרגל מתכת על החיישנים שיבטלו את השידור של השלט - כמובן לנסות לפני שבת שזה באמת פועל..
לא@ליטאי פשוט האם אתה מכיר משהו יותר מקצועי עם יותר תוכניות?
צריך קשר עין תמידי@קו ירוק האם אפשר להשתמש לכמה מזגנים עם שלט אחד? השלט צריך קשר עין תמידי?
אי אפשר לשדרג@קו ירוק האם יש אפשרות עדכון גירסה למי שיש גירסה ישנה. שאלתי היא, האם מי שקונה עכשיו בעצם יהיה נעול על הגירסה הנוכחית עד שיקנה חדש? והאם יש אכן צפי לגירסאות חדשות בקרוב?
להשיג אצלי גירסה 3 - הכי חדשה 7 תוכניות .
95 ש"ח בלבד!!!
משלוחים לכל הארץ
יש לך בביתר?מן הסתם כן...
תוכל להחזיר במידה שלא.
יש כיום נקודות מכירה בכל הארץ
תכתוב לי היכן אתה ממוקם - ואני אכתוב לך היכן לאסוף
כמו כן יש אפשרות למשלוח עד הבית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: