אליהו פריד
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי
לקחתי על עצמי פרוייקט להכין סרטוני הדרכה שיקיף את כל תחומי העיצוב בחיני חינם.
סדרת ההדרכות אינו מהוה תחליף למכללות לעיצוב, אלא העשרת ידע שלא מלמדים בשום מקום (גם לא בבצלאל, שנקר, HIT חולון, אבני וכו' וכו'.
החלטתי לפתוח דף פייסבוק, בגלל הסיבות הבאות.
א. בפורום החומר נעלם
ב. לפתוח בלוג יש לו עלות שנתית.
ג. לפתוח דף באתר של פונטייפ אין מערבין שמחה בשמחה.
בדף פייסבוק, הכל מרוכז והכל ניתן תחת השליטה שלי שמאפשר לי לשמור דף טהור ללא קישקושים
אם יש לכם דף פייסבוק, הכתובת של הדף הוא
https://www.facebook.com/ibzacc
שלחו לי בקשת חברות, כך שתוכלו לעקוב אחרי הפוסטים שאעלה.
דבר נוסף, מעולם לא התעסקתי בפייסבוק, כל שלא ברור לי כ"כ איך עובד הדבר הזה.
אלו מכם, שתעזרו לי ללמוד להשתמש בו נכון, מובטח לכם תמורה בעלת ערך גבוה.
במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> שילחו לי את הניק שלכם כאן בפרוג ואת הניק שלכם בפייסבוק, כך שאדע על כל בקשת חברות שהיא הגיעה לכאן.
כל מי שמעוניין להתקדם ולהעשיר את עצמו בתחוםי העיצוב הגרפי, עומוד, צילום, מוזמן לבקש חברות
(אגב אם אתם מחפשים לפי שם פשוט חפשו "אליהו פריד" (בעברית).
נ.ב. הדף הנ"ל בפייסבוק הוא דף מקצועי טהור, ואני שומר שם בקנאות על טוהר המקצוע, כך שחברת פונטייפ כמעט לא בפוסטים אלא אם כן יהיה הדבר נחוץ כמובן שדף זה לא יעסוק בקידום מכירות של פונטיי, לא מבצעים ושא ירקות.
-------------------------------------------------
דבר נוסף, את סרטוני ההדרכה אני מעוניין לבצע עם מעצב\ת שמוכן שאקח אותו לתלמיד\, כי דו שיח בסרט הדרכה הופך אותו למעניין.
אני כשלעצמי, פדגוג גרועה.
את החומר אני יכול להעביר בצורה מסודרת הואיל וכל החומר מאורגן אצלי לראש. אך פדגוג אינני. הווי אומר שאם אחליט לבצע את הסרטונים לבד הם יהיו משעמים.
אז המעוניינים\ות לכך, אנא שלחו ברשה למי הפרטי שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בברכה
אליהו פריד
ומקווה שתשתפו פעולה איתי. (אין כאן טורח גדול)
סדרת ההדרכות אינו מהוה תחליף למכללות לעיצוב, אלא העשרת ידע שלא מלמדים בשום מקום (גם לא בבצלאל, שנקר, HIT חולון, אבני וכו' וכו'.
החלטתי לפתוח דף פייסבוק, בגלל הסיבות הבאות.
א. בפורום החומר נעלם
ב. לפתוח בלוג יש לו עלות שנתית.
ג. לפתוח דף באתר של פונטייפ אין מערבין שמחה בשמחה.
בדף פייסבוק, הכל מרוכז והכל ניתן תחת השליטה שלי שמאפשר לי לשמור דף טהור ללא קישקושים
אם יש לכם דף פייסבוק, הכתובת של הדף הוא
https://www.facebook.com/ibzacc
שלחו לי בקשת חברות, כך שתוכלו לעקוב אחרי הפוסטים שאעלה.
דבר נוסף, מעולם לא התעסקתי בפייסבוק, כל שלא ברור לי כ"כ איך עובד הדבר הזה.
אלו מכם, שתעזרו לי ללמוד להשתמש בו נכון, מובטח לכם תמורה בעלת ערך גבוה.
במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> שילחו לי את הניק שלכם כאן בפרוג ואת הניק שלכם בפייסבוק, כך שאדע על כל בקשת חברות שהיא הגיעה לכאן.
כל מי שמעוניין להתקדם ולהעשיר את עצמו בתחוםי העיצוב הגרפי, עומוד, צילום, מוזמן לבקש חברות
(אגב אם אתם מחפשים לפי שם פשוט חפשו "אליהו פריד" (בעברית).
נ.ב. הדף הנ"ל בפייסבוק הוא דף מקצועי טהור, ואני שומר שם בקנאות על טוהר המקצוע, כך שחברת פונטייפ כמעט לא בפוסטים אלא אם כן יהיה הדבר נחוץ כמובן שדף זה לא יעסוק בקידום מכירות של פונטיי, לא מבצעים ושא ירקות.
-------------------------------------------------
דבר נוסף, את סרטוני ההדרכה אני מעוניין לבצע עם מעצב\ת שמוכן שאקח אותו לתלמיד\, כי דו שיח בסרט הדרכה הופך אותו למעניין.
אני כשלעצמי, פדגוג גרועה.
את החומר אני יכול להעביר בצורה מסודרת הואיל וכל החומר מאורגן אצלי לראש. אך פדגוג אינני. הווי אומר שאם אחליט לבצע את הסרטונים לבד הם יהיו משעמים.
אז המעוניינים\ות לכך, אנא שלחו ברשה למי הפרטי שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בברכה
אליהו פריד
ומקווה שתשתפו פעולה איתי. (אין כאן טורח גדול)