שלום לכולם.... ענף עץ עבות...

שמשוןווו

משתמש חדש
שלום לכולם וברוכים הנמצאים!
בתור פתיח לכניסתי לפורום אציג תמונה שצילמתי ואשמח לשמוע חוו"ד שלכם עליה.
אני צלם חובב עם ציוד יחסית זול [דמוי SLR] ומעניין מה תאמרו על סגנון הצילום ועל הפונטציאל.
מצ"ב תמונה משוק ארבעת המינים שנה שעברה. אם תאהבו, יש לי עוד כמה תמונות מאותו יום.
shimsh...

קבצים מצורפים

• DSCF4472.jpg
    KB 271.6 · צפיות: 18

כדרלעמר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ברוך הבא!

הייתי מעדיף את ההדס הנבדק בפוקוס, או לפחות את האדם.

הצבעים קרים ונוטים לכחלחלות (ברזנט כחול מצוי מאד בשווקי ארבעת המינים, אולי בגלל זה), מומלץ לבצע תיקון צבע.

הקומפוזיציה טובה, חבל שהיד חתוכה למטה ומהיד השניה רק מציצה אצבע, הייתי מצפה לראות את שתי כפות הידיים בפריים.

תעלה עוד תמונות :)

שמשוןווו

משתמש חדש
שלום!
אכן אבחנת והבחנת נכון יש ברזנט כחול מעל ובתמונה הזאת לא עשיתי שום תיקון חיצוני בתמונה.
העלתי תמונה מתוקנת שרואים יותר ידיים אבל לא את הצדיק בפריים, לא הוא מעניין אותי אלא ההדסים.
אבל הקומפ. בסדר נכון?

קבצים מצורפים

• DSCF4672_1.JPG
    KB 322.9 · צפיות: 21
  • DSCF4473_1.JPG
    KB 306.3 · צפיות: 18

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בטח אפגוש אותך בערב חג שם :)

שמשוןווו

משתמש חדש
בטח יהיה קצת קשה לזהות אותי, כי אני מגיע כחלק מהקהל ולא כצופה מהצד עם קיטבג על הגב ומצלמה ארוכת חרטום..

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י שמשוןווו;637416:
בטח יהיה קצת קשה לזהות אותי, כי אני מגיע כחלק מהקהל ולא כצופה מהצד עם קיטבג על הגב ומצלמה ארוכת חרטום..

אל תדאג, אמצא אותך בקלילות, אתה עם כובע זקן ומשקפיים נכון ?? :))))

שמשוןווו

משתמש חדש
נכון, ומצ"ב עוד תמונה מאותו שוק. לטעמי יש בה משהו יפה, למרות שהיא לא מושלמת.

קבצים מצורפים

• DSCF4498.jpg
    KB 114 · צפיות: 20

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה