בערך משעה עשר ועד כמעט אחת הם בוכים בהיסטריה ולא נשמע שמישהו מנסה להרגיע אותם, הם בוכים ברצף עד כלות הכוחות לבכות.
משהו פה מריח לא מדויק בעליל...
1.ילד שבוכה כל כך הרבה זמן בלי שום התייחסות מצד המטפלת וזה קורה יום אחרי יום או שהאמא דפוקה או שזה לא קורה כי אמורים לראות את זה על הילד נקודה!!!
2.אם זה באמת כך למה צריך לשאול את חכמי פרוג? אין דעה אישית להבין שמשהו פה לא תקין ולפנות בעדינות למטפלת? ואם לא הולך אז להורים, לפיקוח, לרווחה...?
לפני כשנה וחצי כשהגענו לדירתנו הנוכחית נוכחנו לפגוש תופעה מוזרה שכל דיירי הבניין משום מה שמעו אבל לא עשו מכך כלום...
כל ערב מהשעה 9 עד 1 בלילה (לפחות לפעמים יותר) היינו שומעים ילד מהדירה ליד נשמע כבן 8 בערך בוכה וצורח עד השמים בתחילה הרגשנו לא נעים להתערב...
אבל כשזה חזר על עצמו יום יום!!! החלטנו בעדינות להיסב את ''תשומת הלב'' בתחילה זה היה בבקשה לשקט וכ'
אבל לאחר שכלו כל הקיצין והדבר נמשך ואף נוספו צעקות כמו ''תוציאו אותי מכאן'' ''אתה רוצה עוד מכות''
אז פשוט בשעת מעשה הזעקנו משטרה והם כבר העבירו את העניין לרווחה וכ' מה שהתברר לאחר מכן שבאותו בית אחד מבני המשפחה סבל מבעיה נפשית כלשהיא והיה מכה את הילד כל ערב וסוגר אותו בחדר...
אני הזעקתי משטרה מסיבה פשוטה שלא רציתי להיחשף וג''כ ידעתי שאין בכוחי לעשות משהו.
היו מס' ימים לאחר מכן שהיו לי קצת ייסורי מצפון על כך בכ''א מקום חרדי לחלוטין וכל מה שנוצר מסביב זה אבל לאחר שידענו מה באמת קרה שם כבר לא היו ספקות.
אבל כאן לדעתי צריך לפעול בהיגיון
פשוט לגשת אליה ובצורה עדינה לראות אולי היא צריכה עזרה? היא בן אדם יכול להיות שקשה לה? והיא חנוקה מבחינת פרנסה אז היא מנסה בכל הכח וזה לא כ''כ הולך...
לא עבד. השלב הבא זה הורים, הפיקוח הרווחה..מה שבטוח שתגובות מתלעמות ומזדעזעות מניקי פרוג לא ממש יועילו לעצם העניין.
בהצלחה רבה!