הבנתי.לא שמתי לב שהיא חיפה...
אני התכוונתי בב"ב
איני יודע אם שם הניק הוא על שם מקום המגורים, אולי שם נולד, אולי זה בכלל 'חופה' בעגה חסידית, אולי...
נערך לאחרונה ב:
הבנתי.לא שמתי לב שהיא חיפה...
אני התכוונתי בב"ב
הבנתי.
איני יודע אם שם הניק הוא על שם מקום המגורים, אולי שם נולדה, אולי זה בכלל 'חופה' בעגה חסידית, אולי...
ריגש אותי!לא תמיד יש מה,
ואם יש עובדת סוציאלית בסיפור שעוזרת לה, בטח כבר בדקו את כל האופציות.
לסבא שלי היה דמנציה וסקולרית. הוא היה צועק ימים ולילות.
אחרי שהיינו אצל כמה רופאים, התברר שיש תרופה או שניים שיכולים להפסיק את הצעקות. אבל אם הוא לוקח אותם- הוא לא יכול לקחת תרופה לבעיה אחרת שהיתה גם. ונאלצנו לבחור בצעקות במקום בבעיה גדולה יותר.
השכנים היו שכנים מדהימים ומתוקים, שלא התלוננו מעולם. היחיד שאמר משהו היה השכן (3 קומות מעל...) שאמר לנו,
~אתם יודעים שהוא צעק אתמול מ2 בבוקר?
~כן, מצטערים--
~לא, לא, לא לכן אני אומר לכם! רק מספר לכם כדי שתדעו שהוא לא ישן רוב הלילה, ובטח הוא יהיה עייף! שתדאגו שיישן קצת בצהריים.
איך הילדים עם זה?
זאת נראית לי חוויה מאוד לא קלה לילדים
סליחה, אבל זה לא התעללות?תיכנסו הרבה ותציעו לה קפה או קולה, דברים שמייבשים את מיתרי הקול, ככה היא תצטרד מהר.
זו לא התעללות, זו ציניותסליחה, אבל זה לא התעללות?
ודאי שאסור לצחוק."אל תשליכני... ורוח קדשך על לקח ממני"
מה שאני הייתי עושה - - -
הייתי יוצאת למרפסת שלי ומתפללת לה' על בריאות לאורך ימים ושנים.
ובמקביל מסבירה לילדים שזה לא בשליטתה וזה מה שה' בחר בשבילה, ולהדגיש להם כמובן שאסור לצחוק עליה!!
עם הזמן הם יתרגלו לזה ותשמעו את זה פחות.
הצרחות בדציבלים גבוהים, אטמי האוזניים לא עוזרים הרבה.אולי כדאי להתרגל להיות עם פקקים באוזניים
אולי כל פעם ששומעים צרחות תדליקו מוזיקה בקולהצרחות בדציבלים גבוהים, אטמי האוזניים לא עוזרים הרבה.
ני הרבה שנים שגם היה סובל וצועקבעניינים הבריאותיים והתרופתיים - מטפלות כבר חמשת העובדות הסוציליות שלה.
אנו רק מחפשים דרך כיצד להפסיק את הסבל מהצרחות האיומות
מה קרה? היא צועקת גם עכשיו?יש רעיון?
פתרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: