שי רלר בסיפור מעצים- שווה צפיה

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
הקישור הוא להידברות עצמו....

קשה לי לראות את זה בתור זה שהוא לא מזכיר את הקב"ה בשום זמן. כאילו הדברים מתנהלים מעצמם. קשה וצורם.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
מה לעשות שזה הטרנד? היום אנשים מקבלים חיזוקים גם מכאלו ש(כמעט) לא מזכירים שם שמים. מין חיזוק לוגי כזה... וד"ל.....

עורך תורני

משתמש צעיר
הקישור הוא להידברות עצמו....

קשה לי לראות את זה בתור זה שהוא לא מזכיר את הקב"ה בשום זמן. כאילו הדברים מתנהלים מעצמם. קשה וצורם.

גם לי מאד הפריע. לכן על אף שהמסר מעצים ומחזק, לא ראיתי צורך להפנות אליו. תמה על הידברות.

קטקטים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אוווי, לבכות תרתי משמע..

על המצב הגופני של הבן אדם, מחריד, איך בו אדם יכול לאבד את חייו
ולהשתומם כיצד צומח ומתעלה דוקא מתוך הקושי ומצליח להגיע להשיגים בעולמם..
(למרות שאני לא מצליחה להאמין לו שאכן זה היה שווה התאונה עם השינוי שהביאה לו..)

ועל המצב הרוחני שלו - אומללות מושלמת, איך יתכן? אפס? כלום? אין מנהיג לבירה? אין יד מכוונת?
אין תפילות? אין תקוות? אין ציפיה לניסים? נשמע שהוא לא מכיר את המושג הזה להתפפל ולקוות לנס.. מסכן אמיתי,

ממש כואב לראות את הוידיו הזה,
הלוואי שיפתח ליבו ויתמלא אמונה וישוב בתשובה ויזכה לראות ניסים ולראות ולהאמין שד' עושה לו זאת..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה