שיתוף ראש מיטה DIY לחדר שינה

שוקו ציפס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לגבי השקעה נוספת-

כרגע לא רוצים להשקיע יותר כי נמצאים בדירת שכירות זמנית אישית הפריע לי מאוד החדר שינה הפשוט ולכן ניסינו קצת להעלות את המראה הכללי במינימום הוצאות, בכל אופן, תודה על כל הרעיונות, אולי עוד נבצע אותם לאט לאט.....

וזה גם הסיבה לווילון הפשוט-כרגע לא מעוניינים להשקיע השקעה כספית משמעותית נוספת.
אם היא כ"כ מוכשרת אפשר לתפור וילון לבד (גם אם לא יודעים תפירה, זה פשוט מכפלת מכל הצדדים)/לקנות באליאקספרסס
יש גם טפטים מאוד יפים באלי אקספרסס

Henny K

משתמש פעיל
אני רוצה להכין ראש מיטה דומה,
אבל תהיתי: אם אני עושה אותו עד הפנל של הרצפה אז התזוזת והחיכוך עם המיטות עלולים לקרוע את הבד? מישהי יכולה להחכימני?

תודה!

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני רוצה להכין ראש מיטה דומה,
אבל תהיתי: אם אני עושה אותו עד הפנל של הרצפה אז התזוזת והחיכוך עם המיטות עלולים לקרוע את הבד? מישהי יכולה להחכימני?

תודה!
מקובל להרים את הראש מיטה כ-10 ס"מ מהרצפה מנסיון עם נגרות אישית (לפי תמונה שהבאתי) אם זה בד ריפוד לא קורע את הבד. יש לי זמש שמתנקה בקלות ואני הרבה עם הראש עליו ואין שום סימן לזה לעומת המיטה השניה שפחות בשימוש. אם זה בד דק הייתי שמה כפול באזור של הראש לפחות...

Henny K

משתמש פעיל
מקובל להרים את הראש מיטה כ-10 ס"מ מהרצפה מנסיון עם נגרות אישית (לפי תמונה שהבאתי) אם זה בד ריפוד לא קורע את הבד. יש לי זמש שמתנקה בקלות ואני הרבה עם הראש עליו ואין שום סימן לזה לעומת המיטה השניה שפחות בשימוש. אם זה בד דק הייתי שמה כפול באזור של הראש לפחות...
תודה!
גם כשמדביקים את הריפוד ישירות על הקיר אז להדביק מוגבה? זה נראה לי יראה מוזר אם אני מדביקה לוחות מרופדים לגובה...
אולי אני אלך על דוגמה של הדבקה לרוחב ואז זה לא יהיה מוזר אם יתחיל 10 ס"מ מהרצפה.
מקווה שהובנתי

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
תודה!
גם כשמדביקים את הריפוד ישירות על הקיר אז להדביק מוגבה? זה נראה לי יראה מוזר אם אני מדביקה לוחות מרופדים לגובה...
אולי אני אלך על דוגמה של הדבקה לרוחב ואז זה לא יהיה מוזר אם יתחיל 10 ס"מ מהרצפה.
מקווה שהובנתי
אצלי זה אמנם לרוחב אבל זה מותקן לקיר והמתקין אמר לי שבכל מקרה מתקינים יותר גבוה לא משנה איך נראה הראש...

רבקי שנברגר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אז אחרי כל האשכולות של ההשראות ותודה לכל אחת שהעלתה,
אחי וגיסתי לקחו יוזמה והכינו את הדבר המדהים הזה!!!!
מצרפת תמונות של לפני ואחרי ושל סדר העבודה...
רעיונות לשדרוג יתקבלו בברכה, היא עוקבת כאן...
לפני:
צפה בקובץ המצורף 1111606אצפה בקובץ המצורף 1111607אחרי:
אני אשמח להיות איתך בקשר לגבי שימוש ברעיון לכתבה
תוכלי לכתוב את המייל או הטל' שלך?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה