מה שם הקובץ שמנקה?ניקוי זיכרון ראם מהטלפון
מה שם הקובץ שמנקה?ניקוי זיכרון ראם מהטלפון
איך הכנסת יישומים?ניסיתי את רוב היישומים כאן והם עובדים גם על פלאפון כשר וועדת הרבנים בשם W7.
2 אפשרויות.איך הכנסת יישומים?
באיזה פלאפון כי ב208 וסי 2 יש לי קובץ גיבוי הגדרות ואז משחזרים ויהיה בלי בלוטות או עם גלוי.יש ישומים שיש בהם אפשרות לגילוי בלוטוס או הסתרת בלוטוס שיהיה אינו גלוי.
האם מישהו (כולם לא רק "מישהו12") פגש ישום בו אפשר לכבות את הבלוטוס לגמרי?
יעזור לי מאוד,
תודה
אין כזה יישום.אבל זה משחזר את ההגדרות, זה לא כ"כ נוח לשימוש סדיר, ואת זה אני רוצה להרוויח. (זה לכאו' פשוט רק צריך למצוא את היישום שעושה את זה)
מהיכן הקביעה הזו?אין כזה יישום.
מי אמר לך?יש יישום לc2 שעורך וידאו וכדומה אם מישהו יכול להעלות את זה
חבר שלי אמר לי שראה את זה בפלפון וגם המיר סרטים לפורמטיםמי אמר לך?
איך קוראים לזה אולי נסתכל בגוגל.חבר שלי אמר לי שראה את זה בפלפון וגם המיר סרטים לפורמטים
אחרים
אני לא יודע איך קוראים את זה אבל אני יודע בבירוראיך קוראים לזה אולי נסתכל בגוגל.
זה תוכנה במחשב שנקראת מפעל הפורמוטים ולא בפלאפון.אני לא יודע איך קוראים את זה אבל אני יודע בבירור
שאם יש לי סרטון שאי אפשר לצפות בזה עם התוכנה
אתה ממיר את זה ואתה יכול
אני יכול לשאול את חבר שלי אם הוא יודע
נכון ויש לי את זה גם של שנת 2019זה תוכנה במחשב שנקראת מפעל הפורמוטים ולא בפלאפון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: