אפשר לשים בנוסף:יש רעיונות נוספים ?
תודה ממש ...@שפרה בר ממליצה מאד על זה:
studio-menta.co.il/product/יומן-לאמא-שבדרך/
אני רוצה לעשות מתנה להורים שכוללת תמונה של הנכדים, איפה בירושלים יש מקום מומלץ עם רעיונות יפים?
אם יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע
@שפרה בר ממליצה מאד על זה:
studio-menta.co.il/product/יומן-לאמא-שבדרך/
תודה איפוה קונים את הספר ?הספר בית החלמה לילדות שבדרך הוא ספר חרדי. חמוד מאוד ומכניס לפרופורציות שהכל הגיוני..
אפשר לשים בנוסף:
סבון אחר\מבשם אויר\בושם - אם היא לא תסבול את הריחות הרגילים.
מסטיקים וסוכריות קשות - באמת עוזר לבחילות
שוקולד - להרמת המצב רוח, להרגיש את התנועות (אומנם זה רק בהמשך אבל מתאים לקונספט..)
תודה איפוה קונים את הספר ?
אני עיצבתי והדפסתי על מגנט תפילה למיילדת ועטפתי יפה עם עציץ מלאכותי... היא התרגשה מאוד!יש למשהי רעיון אולי למשהו למילדת לאחרי/ תוך כדי הלידה,
אחרי הלידה הקודמת שלי אני רואה כמה חשוב להכין מראש
אחרי הלידה רציתי ממש להביא למילדת משהו אבל לא היה לי ראש לזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: