תודה רבה!מעלה את הקבצים שעיצבתי לשימוש חופשי למי שמעוניינת.
בשתי ואריאציות...
שיהיה בשעה טובה!!!
אולי את זוכרת מה הגודל של הקופסא?
תודה!
תודה רבה!מעלה את הקבצים שעיצבתי לשימוש חופשי למי שמעוניינת.
בשתי ואריאציות...
שיהיה בשעה טובה!!!
לי אמרו שבמתנות אין בעיה.. בתקופה הזאת כמובן..ראיתי את ההודעות הראשונות, בהתחלה התלהבתי מהרעיון המקסים הזה, במיוחד שהתשיעי הוא חודש של קריזות,
והיולדת הפוטנציאלית כל כך מרוכזת בעצמה, ובצדק, והנה...
אחר כך נזכרתי שזו תקופה שמבחינה הלכתית (אולי יש הבדלים בין מנהגים)
שעדיף לא לתת מתנות.
לא בטוח שאני צודקת, אבל כדאי לברר.
את יכולה לצרף כקובץ את ה"אבא החדש"?
מצורף כאןאת יכולה לצרף כקובץ את ה"אבא החדש"?
לא מצליחה להוריד את הקובץ להדפסה מישהי יכולה להסביר לי איך מורידים? או אולי יש כאן קובץ pdf?
כאילו מתנות לאבא את רוצה אחרי הלידה ?הזמנתי באליאקספרס בלון בובו (קריסטלי) עם פתח רחב
יש למישהי רעיון מה להכניס לתוכו משהו יותר קליל מהערכה הנ"ל? (הבלון מגיעה עם 2 פתחים אחד רחב והשני צר לניפוח)
הזמנתי באליאקספרס בלון בובו (קריסטלי) עם פתח רחב
יש למישהי רעיון מה להכניס לתוכו משהו יותר קליל מהערכה הנ"ל? (הבלון מגיעה עם 2 פתחים אחד רחב והשני צר לניפוח)
אפשר קישור לבלון?
כן. חשבתי למה שלא ישמח לקבל בלון? יותר מעניין ממארזוגם אני רוצה להכניס ממש קצת דברים אז לפחות הרושם (לא לידה ראשונה)https://he.aliexpress.com/item/1005...apt=glo2isr&spm=0.12269583.0.0.74e35bae3rEOxTכאילו מתנות לאבא את רוצה אחרי הלידה ?
אשמח לקבל קישור של הבלון
ה"אבא חדש" ממש חמוד ולא כזה עבודה...כן. חשבתי למה שלא ישמח לקבל בלון? יותר מעניין ממארזוגם אני רוצה להכניס ממש קצת דברים אז לפחות הרושם (לא לידה ראשונה)https://he.aliexpress.com/item/1005...apt=glo2isr&spm=0.12269583.0.0.74e35bae3rEOxT
אה.. הורדתי את הקובץ ההדפסה ובטעות בעלי ראה את זה במחשבה"אבא חדש" ממש חמוד ולא כזה עבודה...
אה.. הורדתי את הקובץ ההדפסה ובטעות בעלי ראה את זה במחשב
מנסה לחשוב על רעיון אחר ו תודה ענקית ל @אחת אפס על הרעיון המגניב הזה!!
אני גם חשבתי על זה (לגבי מתנה ממש לא ערכה, יכול להיות שערכה כזו זו שאלה אחרת)ראיתי את ההודעות הראשונות, בהתחלה התלהבתי מהרעיון המקסים הזה, במיוחד שהתשיעי הוא חודש של קריזות,
והיולדת הפוטנציאלית כל כך מרוכזת בעצמה, ובצדק, והנה...
אחר כך נזכרתי שזו תקופה שמבחינה הלכתית (אולי יש הבדלים בין מנהגים)
שעדיף לא לתת מתנות.
לא בטוח שאני צודקת, אבל כדאי לברר.
אשמח אם תוכלי לברר מקוראני גם חשבתי על זה (לגבי מתנה ממש לא ערכה, יכול להיות שערכה כזו זו שאלה אחרת)
ושאלתי מורה הוראה והוא אמר לי שזה אסור וזה כתוב שחור על גבי לבן איפשהו (סורי לא זוכרת איפה)
בכל מקרה הפיתרון שלי היה זה להגיד לו לפני הלידה שקניתי לו משהו ושאני מקנה לו את זה היות ואחרי הלידה אני לא אוכל, אבל מה זה זה הפתעה... וזהו ואז אפשר באמת לשים את זה בצורה שהוא ימצא את זה כשהוא יחזור מהבי"מש
אם כן להגיד הכי עדיף כבר ממש לפני הלידה (בבי"ח) -- שמחכה לו מתנה בבית ולא חודש לפני ..אני גם חשבתי על זה (לגבי מתנה ממש לא ערכה, יכול להיות שערכה כזו זו שאלה אחרת)
ושאלתי מורה הוראה והוא אמר לי שזה אסור וזה כתוב שחור על גבי לבן איפשהו (סורי לא זוכרת איפה)
בכל מקרה הפיתרון שלי היה זה להגיד לו לפני הלידה שקניתי לו משהו ושאני מקנה לו את זה היות ואחרי הלידה אני לא אוכל, אבל מה זה זה הפתעה... וזהו ואז אפשר באמת לשים את זה בצורה שהוא ימצא את זה כשהוא יחזור מהבי"ח
אני לא חושבת שיש בעיה לתת מתנה אבל...אם כן להגיד הכי עדיף כבר ממש לפני הלידה (בבי"ח) -- שמחכה לו מתנה בבית ולא חודש לפני ..
בכל זאת הפתעה..
כן ברוררר...אם כן להגיד הכי עדיף כבר ממש לפני הלידה (בבי"ח) -- שמחכה לו מתנה בבית ולא חודש לפני ..
בכל זאת הפתעה..
אני אנסה לשאול...אשמח אם תוכלי לברר מקור
ממש מעניין אותי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: