בכל שנה אנו חוגגים לבתי הבכורה יום הולדת עם המשפחה המורחבת בראש השנה.
הפעם החלטתי ללכת על עוגת מוס מורכבת וגם מוזהבת. כיאה לנסיכה.
העוגה הוכנה, צופתה וגם קושטה בכתר שנצבע באבקת זהב .
אך כשבאתי לפזר אבקת זהב למספר קופסת האבקה נפלה לכיור
וגם היד רעדה על העוגה ויצרה מספר לא כ"כ מדויק.
אבל אני החלטתי לשתף אתכן גם בתוצר לא מושלם. ובתמונה היחידה שצילמתי.
קצת על העוגה:
עוגת מוס פררו רושה של מיקי שמו (המתכון כאן).
לבסיס הבראוניז השתמשתי במתכון אחר שמכיל שמן.
שיניתי מעט את כמויות המוס והמרתי את השמנת לקצפת צמחית.
קישטתי בכתר משוקולד לבן פרווה ופניני שוקולד מריר שנצבעו באבקת זהב ובמספר 9 מברס מוזהב.
לצערי (או שלא) אין צילום של חתך רוחב כיון שכולה נאכלה עד תום עוד לפני צאת החג.
הפעם החלטתי ללכת על עוגת מוס מורכבת וגם מוזהבת. כיאה לנסיכה.
העוגה הוכנה, צופתה וגם קושטה בכתר שנצבע באבקת זהב .
אך כשבאתי לפזר אבקת זהב למספר קופסת האבקה נפלה לכיור
וגם היד רעדה על העוגה ויצרה מספר לא כ"כ מדויק.
אבל אני החלטתי לשתף אתכן גם בתוצר לא מושלם. ובתמונה היחידה שצילמתי.
קצת על העוגה:
עוגת מוס פררו רושה של מיקי שמו (המתכון כאן).
לבסיס הבראוניז השתמשתי במתכון אחר שמכיל שמן.
שיניתי מעט את כמויות המוס והמרתי את השמנת לקצפת צמחית.
קישטתי בכתר משוקולד לבן פרווה ופניני שוקולד מריר שנצבעו באבקת זהב ובמספר 9 מברס מוזהב.
לצערי (או שלא) אין צילום של חתך רוחב כיון שכולה נאכלה עד תום עוד לפני צאת החג.