ניסיתי, מומלץ בכמות כפולה ...
חומרים (ל20-25 עוגיות)
חצי כוס שמן (אפשר גם שמן קוקוס/ שמן זית)
1 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
2 כפות חלב/מים
1 ביצה
1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל ומעט א.אפיה)
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
רבע כפית מלח
1וחצי כוסות שיבות שועל
3/4 כוס חמוציות/שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מקציפים את הסוכר, שמן, תמצית וניל, ביצה וחלב/מים כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת במרקם קרם.
מוספים קמח, סודה לשתיה ומלח וממשיכים לערבב בעדינות עד לאיחוד.
מוסיפים את השיבולת שועל והחמוציות/שוקולד צ'יפס ונותנים עוד ערבוב קל לקבלת תערובת אחידה.
מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים, מניחים בתבנית עם רווח ביניהם (כדי שלא ידבקו באפיה).
אופים במשך 8-13 דק'. לאחר שהעוגיות מתקררות ניתן להפריד מהנייר אפיה.
חומרים (ל20-25 עוגיות)
חצי כוס שמן (אפשר גם שמן קוקוס/ שמן זית)
1 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
2 כפות חלב/מים
1 ביצה
1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל ומעט א.אפיה)
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
רבע כפית מלח
1וחצי כוסות שיבות שועל
3/4 כוס חמוציות/שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מקציפים את הסוכר, שמן, תמצית וניל, ביצה וחלב/מים כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת במרקם קרם.
מוספים קמח, סודה לשתיה ומלח וממשיכים לערבב בעדינות עד לאיחוד.
מוסיפים את השיבולת שועל והחמוציות/שוקולד צ'יפס ונותנים עוד ערבוב קל לקבלת תערובת אחידה.
מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים, מניחים בתבנית עם רווח ביניהם (כדי שלא ידבקו באפיה).
אופים במשך 8-13 דק'. לאחר שהעוגיות מתקררות ניתן להפריד מהנייר אפיה.