נכתב ע"י pr;1472089:ודרך אגב בשום מקום לא מצאתי את העצה הזו בתוספת מלח... חוץ מהאשכול הזה
נשמע לי שכדאי לנסות רק עם סודה לשתיה. (למניעת נזקים עתידיים)
נכתב ע"י חניק;1472170:אני כבר תקופה ארוכה מנקה כך, זה מעולה, מחזיק מעמד לזמן רב ולא גרם לי לכתמים, אבל, זהירות!! בלי מלח, המלח בוודאי הורס את כלי הכסף.
נכתב ע"י ארבע;1472190:ממליצה, מניסיון, על השיטה הנ"ל, בתוספת הסתייגות: צריך להיזהר לא להשרות את הכלים יותר מדי זמן, כי השרייה ממושכת גורמת להכתמה. אחותי שכחה מהכלים בקערה. כשנזכרה בהם גילתה כלים שחורים שתקנתם היחידה היתה מכירה להתכה. דבורי, יתכן שגם אצלך ההכתמה נובעת מהשריית יתר.
נכתב ע"י חנון;1472877:אפשר להציע משהו אחר?
אני מנקה עם בקבוק שחור של קנדה לניקוי כלי כסף:
לובשים כפפות לטקס טובלים בחומר ועוברים עם ספוג הפלא על הכל מחכים כמה שניות שוטפים ומנגבים יוצא חבל"ז
גיסתי מספרת לי כבר כמה שנים כמה כדאי, בערב פסח ניסיתי ובעלי התלהב שמהחתונה הכלי כסף לא נוצצים עד עכשיו
נכתב ע"י swiss;1472878:מה זה קנדה?
נכתב ע"י ישראלה;1472723:מה עם הסיר שהרתחתם בו?
הוא ראוי לבישול מאכלים, או שהוא נפגם?
נכתב ע"י חנון;1472877:אפשר להציע משהו אחר?
אני מנקה עם בקבוק שחור של קנדה לניקוי כלי כסף:
לובשים כפפות לטקס טובלים בחומר ועוברים עם ספוג הפלא על הכל מחכים כמה שניות שוטפים ומנגבים יוצא חבל"ז
גיסתי מספרת לי כבר כמה שנים כמה כדאי, בערב פסח ניסיתי ובעלי התלהב שמהחתונה הכלי כסף לא נוצצים עד עכשיו
אני עושה ככה מפסח שעבר ונשאר יפהנכתב ע"י tttsarattt;1473032:ספוג הפלא לא הורס???
גם מלח או אפילו סודה לשתייה לא הייתי מעיזה לנסות.
תספרו לי אחרי כמה שבועות מה נהיה עם הכלי כסף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: