בבקשה ,טמבור לא פתוח ( כרגע ) ...
אנחנו ממש מפחדים ...
מי שיכול לבוא להתקין לנו ידית , לדלת ממ"ד , בתשלום .
0527682016
בבקשה ,טמבור לא פתוח ( כרגע ) ...
בידידים בדקתם? תנסו לטלפן 1230 טמבוריות גדולות אצלנו פתוחות, וגם אפשר לפרק ידית מדלת פנימית ולהרכיב באופן זמני בדלת הממ"ד.בבקשה ,
אנחנו ממש מפחדים ...
מי שיכול לבוא להתקין לנו ידית , לדלת ממ"ד , בתשלום .
0527682016
תודה ,בידידים בדקתם? תנסו לטלפן 1230 טמבוריות גדולות אצלנו פתוחות, וגם אפשר לפרק ידית מדלת פנימית ולהרכיב באופן זמני בדלת הממ"ד.
מאיזה עיר אתם?
1. טלפנו לידידים יש עומס גדול וזה לוקח זמן אבל הם עושים את זה.תודה ,
האמת -
לא בדקתי ... , אני ינסה יותר מאוחר .
באיזה עיר אתם גרים ??
אנחנו - ירושלים .
אין מילים ...1. טלפנו לידידים יש עומס גדול וזה לוקח זמן אבל הם עושים את זה.
2. יגיע כונן ואין ידית תציעו לו לפרק באופן זמני מדלת אחרת עבור הממ"ד, בשבילו זה דקה עבודה.
3. במקביל אני אבקש מבן משפחה שלנו שיעקוב באפליקצייה של ידידים אחר קריאה לסידור דלת ממד ויתן לזה עדיפות, אבל לשם כך צריך להגיד לי שם רחוב או שם שכונה שהוא ידע באיזה קריאה מדובר.
התקשרתי ,1. טלפנו לידידים יש עומס גדול וזה לוקח זמן אבל הם עושים את זה.
2. יגיע כונן ואין ידית תציעו לו לפרק באופן זמני מדלת אחרת עבור הממ"ד, בשבילו זה דקה עבודה.
3. במקביל אני אבקש מבן משפחה שלנו שיעקוב באפליקצייה של ידידים אחר קריאה לסידור דלת ממד ויתן לזה עדיפות, אבל לשם כך צריך להגיד לי שם רחוב או שם שכונה שהוא ידע באיזה קריאה מדובר.
מי שאנחנו מכירים לא בעיר, אמרתי לך להגיד שיפרק ידית מדלת אחרת עד מחר בבוקר, אם יש לכם דלת בכל קומה אפשר לקחת משם ידית עד שתקנו חדש ךמוקד ידידים תגידו ''לא ניתן לסגור את הדלת'' לכונן שיגיע תגידו מאיפה להסיר ידית חלופיתהתקשרתי ,
הם אמרו לי , שבלי ידית , אין להם למה לבוא ....
איזה ידית ??מי שאנחנו מכירים לא בעיר, אמרתי לך להגיד שיפרק ידית מדלת אחרת עד מחר בבוקר, אם יש לכם דלת בכל קומה אפשר לקחת משם ידית עד שתקנו חדש ךמוקד ידידים תגידו ''לא ניתן לסגור את הדלת'' לכונן שיגיע תגידו מאיפה להסיר ידית חלופית
כן כל ידית כרגע נועלת את הממד בחצי סיבוב, מחר תקנו ידית 'תקנית'איזה ידית ??
רגילה ( של - דלת עץ ) ?!
מהתמונות בכפר עזה נראה שהם עקרו סורגים וחלונות בשלמותם,לא כדי להכניס פחד הלב
אבל אלו בכפר עזה שכן הצליחו לנעול את הממד
העדיפו להישאר שם מהסיבה הפשוטה שבחוץ המחבלים חיכו להם עם רובים
ואם לא יצאו-העלו את הבית כולו באש...
כלומר,האופציה של נעילת ממד לא בהכרח זו שהצילה חיים שם
המחבלים לא וויתרו
הכניסו ידיים דרך חלונות הממד-מדובר בבתי קרקע
וניסו כל דרך ולצערינו גם הצליחו
אז לפני שאתם רצים לקנות קרשים
דעו כי הראש הנאצי שלהם חושב על הכל...
תודה רבה ,מי שאנחנו מכירים לא בעיר, אמרתי לך להגיד שיפרק ידית מדלת אחרת עד מחר בבוקר, אם יש לכם דלת בכל קומה אפשר לקחת משם ידית עד שתקנו חדש ךמוקד ידידים תגידו ''לא ניתן לסגור את הדלת'' לכונן שיגיע תגידו מאיפה להסיר ידית חלופית
אצלינו-בית חדשהם גם יכולים לעקור את הדלתות והסורגים של הממד
" אם השם לא ישמור עיר ... "אצלינו-בית חדש
יש כמו סוגרים כאלו רציניים לחלון
אין מצב לפתוח אותם מבחוץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: