מידע שימושי שיתוף | יוזמה אזרחית לייצור, שינוע ואספקת מגיני ממ"ד

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
בבקשה ,
אנחנו ממש מפחדים ...
מי שיכול לבוא להתקין לנו ידית , לדלת ממ"ד , בתשלום .
0527682016
בידידים בדקתם? תנסו לטלפן 1230 טמבוריות גדולות אצלנו פתוחות, וגם אפשר לפרק ידית מדלת פנימית ולהרכיב באופן זמני בדלת הממ"ד.
מאיזה עיר אתם?

ד.פ

משתמש צעיר
בידידים בדקתם? תנסו לטלפן 1230 טמבוריות גדולות אצלנו פתוחות, וגם אפשר לפרק ידית מדלת פנימית ולהרכיב באופן זמני בדלת הממ"ד.
מאיזה עיר אתם?
תודה ,
האמת -
לא בדקתי ... , אני ינסה יותר מאוחר .
באיזה עיר אתם גרים ??
אנחנו - ירושלים .

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
תודה ,
האמת -
לא בדקתי ... , אני ינסה יותר מאוחר .
באיזה עיר אתם גרים ??
אנחנו - ירושלים .
1. טלפנו לידידים יש עומס גדול וזה לוקח זמן אבל הם עושים את זה.
2. יגיע כונן ואין ידית תציעו לו לפרק באופן זמני מדלת אחרת עבור הממ"ד, בשבילו זה דקה עבודה.
3. במקביל אני אבקש מבן משפחה שלנו שיעקוב באפליקצייה של ידידים אחר קריאה לסידור דלת ממד ויתן לזה עדיפות, אבל לשם כך צריך להגיד לי שם רחוב או שם שכונה שהוא ידע באיזה קריאה מדובר.

ד.פ

משתמש צעיר
אין מילים ....
2. יגיע כונן ואין ידית תציעו לו לפרק באופן זמני מדלת אחרת עבור הממ"ד, בשבילו זה דקה עבודה.
3. במקביל אני אבקש מבן משפחה שלנו שיעקוב באפליקצייה של ידידים אחר קריאה לסידור דלת ממד ויתן לזה עדיפות, אבל לשם כך צריך להגיד לי שם רחוב או שם שכונה שהוא ידע באיזה קריאה מדובר.
אין מילים ...
" עולם חסד יבנה ... "

ד.פ

משתמש צעיר
התקשרתי ,
הם אמרו לי , שבלי ידית , אין להם למה לבוא ....

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
התקשרתי ,
הם אמרו לי , שבלי ידית , אין להם למה לבוא ....
מי שאנחנו מכירים לא בעיר, אמרתי לך להגיד שיפרק ידית מדלת אחרת עד מחר בבוקר, אם יש לכם דלת בכל קומה אפשר לקחת משם ידית עד שתקנו חדש ךמוקד ידידים תגידו ''לא ניתן לסגור את הדלת'' לכונן שיגיע תגידו מאיפה להסיר ידית חלופית

ד.פ

משתמש צעיר
מי שאנחנו מכירים לא בעיר, אמרתי לך להגיד שיפרק ידית מדלת אחרת עד מחר בבוקר, אם יש לכם דלת בכל קומה אפשר לקחת משם ידית עד שתקנו חדש ךמוקד ידידים תגידו ''לא ניתן לסגור את הדלת'' לכונן שיגיע תגידו מאיפה להסיר ידית חלופית
איזה ידית ??
רגילה ( של - דלת עץ ) ?!

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
לא כדי להכניס פחד הלב
אבל אלו בכפר עזה שכן הצליחו לנעול את הממד
העדיפו להישאר שם מהסיבה הפשוטה שבחוץ המחבלים חיכו להם עם רובים
ואם לא יצאו-העלו את הבית כולו באש...

כלומר,האופציה של נעילת ממד לא בהכרח זו שהצילה חיים שם
המחבלים לא וויתרו
הכניסו ידיים דרך חלונות הממד-מדובר בבתי קרקע
וניסו כל דרך ולצערינו גם הצליחו
אז לפני שאתם רצים לקנות קרשים
דעו כי הראש הנאצי שלהם חושב על הכל...
מהתמונות בכפר עזה נראה שהם עקרו סורגים וחלונות בשלמותם,
אז חוץ מהפתרון של לשרוף את הבית שלזה ממד לא יעזור,
הם גם יכולים לעקור את הדלתות והסורגים של הממד, וגם הם הגיעו עם נשק מאוד כבד שיכול לפוצץ גם דלתות וסורגים של ממדים.
בקיצור, לדעתי אין טעם להתמגן יותר ממה שיש בבית, צריך להתפלל לה' שיצילנו, ובנוסף צריך לוודא שזה או אנחנו או הם (או שמחסלים את כל חמאס, או שאנחנו מחפשים ארץ אחרת, ואם לא נמצא ארץ אחרת - נמתין לגורלנו...)

ד.פ

משתמש צעיר
תודה רבה ,
איזה אנשי חסד ...
" מי כעמך ישראל .... "

פייבל אשרינו

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
ה_נעילת_ממד.JPG

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה