שיתוף-הופ קוזאק

דפוס פוסטר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שלום לכולן
שמחה לשתף בתפירה החד שנתית שלי...
פעם הייתי תופרת הרבה מאד והיום ב"ה עסוקה, אבל לא מוותרת לעצמי ותופרת תחפושות לילדים כדי לזכור מאיזה כיוון מסתכלים על גזרות...
כל שנה תפרתי לכל הילדים תחפושות חדשות. השנה עשיתי הנחה לעצמי החלטתי שחבל שהתחפושות הישנות יעלו אבק בארון. לכן הקטנים קיבלו תחפושות "ירושות" משנים קודמות.
אבל לבכור לא נשאר ;) שאלתי אותו מה הוא מזמין, הוא רצה או שוטר או חובש הצלה או קוזאק.
שוטר וחובש זה לא רמת התחפושת שחלמתי, נשארנו עם קוזאק.

קוזאק.jpg

Yael T

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שלום לכולן
שמחה לשתף בתפירה החד שנתית שלי...
פעם הייתי תופרת הרבה מאד והיום ב"ה עסוקה, אבל לא מוותרת לעצמי ותופרת תחפושות לילדים כדי לזכור מאיזה כיוון מסתכלים על גזרות...
כל שנה תפרתי לכל הילדים תחפושות חדשות. השנה עשיתי הנחה לעצמי החלטתי שחבל שהתחפושות הישנות יעלו אבק בארון. לכן הקטנים קיבלו תחפושות "ירושות" משנים קודמות.
אבל לבכור לא נשאר ;) שאלתי אותו מה הוא מזמין, הוא רצה או שוטר או חובש הצלה או קוזאק.
שוטר וחובש זה לא רמת התחפושת שחלמתי, נשארנו עם קוזאק.
הי , תודה איך אוכל ליצור איתך קשר ?
מה המספר שלך? או במייל?
או שתדברי איתי במיל - yael94495אין לכתוב כתובת מייל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה