מוצריםמהי משמע?
מוצריםמהי משמע?
כנ"לאהבתי את ההוספה של "באר הפרשה" לדוכן הפיצוחים
אם היה לי אומץ...ממש מגניב שלקחת את המיתוג של שאבעס
תבקשי מהם אחוזים על הקד"מ,
צודקת..אין מחיר להשקעה!!!
פירטתי פהhttps://www.prog.co.il/threads/עזרה-דחופה-ל-טשולנט.430311/ממה למשל עשוי הטשולנט שנראה כ"כ אותנטי.
הם נתנו את הקו הכללי, ואני שוטטתי המון בחנויות לחפש מוצרים שמתאימים ליהרעיונות הם שלך או שאלו שהזמינו אמרו לך מה להכין?
קבעתי מחיר מראש- לכל דוכן, עניין אותי מה דעת הקהל בעניין- (אם לקחתי הרבה ,סטנדרט, או מעט...לגבי מחיר - אם לא קבעת מראש כמה ישלמו לך מי אמר שיסכימו לשלם סכום שאולי יהיה גבוה לדעתם? או שאת מתכוונת למכור את זה בשנה הבאה ואת המחיר של זה את שואלת?
ומה המסקנה???קבעתי מחיר מראש- לכל דוכן, עניין אותי מה דעת הקהל בעניין- (אם לקחתי הרבה ,סטנדרט, או מעט...
אין עדיין מסקנה מהקהל- משום שאף אחד לא כתבה לי מחיר מפורש...ומה המסקנה???
מי שמכין אביזרים לבד יודע שהעלויות הן גבוהות וההתרוצצות למצוא פריטים לוקחת הרבה מאוד זמן. רק מי שהתנסה בזה יכול להבין שמחיר כמו שרותי כתבה רק נראה גבוה (ליום אחד וכו'....) אבל אם היו מכינים לבד היה עולה להם קרוב לזה.אין עדיין מסקנה מהקהל- משום שאף אחד לא כתבה לי מחיר מפורש...
אם הייתי יודעת מראש כמה עמל יזע וכסף זה יצא, הייתי מבקשת יותר... אך לדעתי הם פשוט לא היו מתחילים עם זה (זה סה"כ ליום אחד... מקסימום 3)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: