או שתחפשי את האשכול שלה (שווה, יש שם תמונות מהממות
)
או תכנסי
לכאן, תראי את המתכון עם הטיפים,
הוא אפילו מעוצב
תודה על המחמאה, בטוחה ששלך יצא לא פחות יפה,
הדיוק זה בגלל השבלונה
שלי (עם הפירות) היה 5 שעות במקרר. (הזילוף משמנת מתוקה חלבית אולי יש קשר.)
ללא כיסוי. הוא היה ממש טעים, רק הצטערתי שלא שמתי יותר פירות
הלקוחה סיפרה שהיא שמה את העוגה ששלחתי לה (עם הקישוטים) אפילו לילה שלם
וזה נשמר מעולה.
לעומת זאת, לילדים שלי אפיתי עיגולים קטנים, מהבצק שנשאר ועליהם הם קישטו כרצונם
ואת זה כן שמרתי לילה במקרר בתוך שקית ניילון, והקישוטים איבדו את הצורה
אז אני לא לוקחת אחריות,
אבל כן חושבת בקול -
שאולי אפשר לאפות את עיגולי הבצק בחמישי בערב
(לוקח קצת זמן: הרידוד, וההתעסקות מסביב, צריך גם ריכוז לא לאפות יותר מידי...)
ואז בשישי בצהריים רק להקציף את הקרם, להרכיב ולקשט
אח"כ להכניס למקרר, ללא ניילון. או פתוח, או בקופסת קרטון.
תספרו לנו אח"כ איך יצא