שיתוף >>> גם אני ניסיתי את העוגה הטרנדית

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
או שתחפשי את האשכול שלה (שווה, יש שם תמונות מהממות :))

או תכנסי לכאן, תראי את המתכון עם הטיפים,
הוא אפילו מעוצב :)



תודה על המחמאה, בטוחה ששלך יצא לא פחות יפה,
הדיוק זה בגלל השבלונה :)

שלי (עם הפירות) היה 5 שעות במקרר. (הזילוף משמנת מתוקה חלבית אולי יש קשר.)
ללא כיסוי. הוא היה ממש טעים, רק הצטערתי שלא שמתי יותר פירות ;)

הלקוחה סיפרה שהיא שמה את העוגה ששלחתי לה (עם הקישוטים) אפילו לילה שלם
וזה נשמר מעולה.

לעומת זאת, לילדים שלי אפיתי עיגולים קטנים, מהבצק שנשאר ועליהם הם קישטו כרצונם :eek:
ואת זה כן שמרתי לילה במקרר בתוך שקית ניילון, והקישוטים איבדו את הצורה :(

אז אני לא לוקחת אחריות,
אבל כן חושבת בקול -
שאולי אפשר לאפות את עיגולי הבצק בחמישי בערב
(לוקח קצת זמן: הרידוד, וההתעסקות מסביב, צריך גם ריכוז לא לאפות יותר מידי...)
ואז בשישי בצהריים רק להקציף את הקרם, להרכיב ולקשט :)
אח"כ להכניס למקרר, ללא ניילון. או פתוח, או בקופסת קרטון.

תספרו לנו אח"כ איך יצא :)
תודה על הפרוט, אנסה ואעדכן בעז"ה.
 

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
היי,
אני רוצה לנסות את העוגת מספרים המפורסמת ליום נישואין.
רק לא הבנתי - איך מעצבים את הבצק בצורת מספרים?
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
היי,
אני רוצה לנסות את העוגת מספרים המפורסמת ליום נישואין.
רק לא הבנתי - איך מעצבים את הבצק בצורת מספרים?
במתכון שקלרינט עיצבה כתוב שחותכים בעזרת שבלונה. תסתכלי שם, זה מאד ברור
 

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
אני טעמתי אחרי שזה היה כ-5 שעות במקרר, היה מעולה!

רק שימי לב לא לשים בתוך שקית ניילון, כי זה גורם לאדים ורטיבות,
בעיקר אם את מקשטת בנשיקות וסוכריות לקישוט, כי הצבע יכול לרדת.
פשוט לשים פתוח, או אולי בתוך קופסת קרטון.

פתוח במקרר?
אני לא מכניסה ככה אף פעם...
אנסה בקופסא

תודה!
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
@פיצוץ תודה רבה! מחמאה ממך שווה ממש :)

\
רק לא הבנתי - איך מעצבים את הבצק בצורת מספרים?
תודה ל @אוריגמי המקסימה שכבר ענתה לך,
אני רק אפרט יותר:
תדפיסי מהמחשב את המספר הרצוי
על דף בגודל A4 ולבחור פונט - גופן עבה עם זוויות ישרות.

אח"כ כל מה שצריך, זה לגזור את המספר,
להניח על הבצק, ולחתוך את הבצק לפי זה.

לדעתי, כדי שהחיתוך יצא חלק וחד
עדיף קודם להדביק את הדף עם המספר על קרטון ביצוע (נקי) ולגזור את הספרה מהקרטון.
אח"כ יהיה לך קל יותר להעביר את הסכין מסביב לקרטון ביצוע, והחיתוך יהיה חלק יותר.

המון הצלחה! ומזל טוב ליום הנישואים :)
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
פתוח במקרר?
אני לא מכניסה ככה אף פעם...
אנסה בקופסא

תודה!
חמודה את!
במקרה המקרר שלי היה ממש נקי,
וכשהכנסתי את זה הייתי בטוחה שממש עוד כמה דקות כבר נוציא ונטעם
בסופו של דבר, עד שהגעתי לזה, עברו כמה שעות טובות :(

את מה שהילדים הכינו, ידעתי שהם יאכלו את זה רק למחרת,
ולכן הכנסתי לניילון אבל זה לא יצא טוב כפי שכתבתי.

תעדכני :)
 

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
חמודה את!
במקרה המקרר שלי היה ממש נקי,
וכשהכנסתי את זה הייתי בטוחה שממש עוד כמה דקות כבר נוציא ונטעם
בסופו של דבר, עד שהגעתי לזה, עברו כמה שעות טובות :(

את מה שהילדים הכינו, ידעתי שהם יאכלו את זה רק למחרת,
ולכן הכנסתי לניילון אבל זה לא יצא טוב כפי שכתבתי.

תעדכני :)

ברור, לא חשבתי אחרת... :)
כמובן שאעדכן, תודה!!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@פיצוץ תודה רבה! מחמאה ממך שווה ממש :)


תודה ל @אוריגמי המקסימה שכבר ענתה לך,
אני רק אפרט יותר:
תדפיסי מהמחשב את המספר הרצוי
על דף בגודל A4 ולבחור פונט - גופן עבה עם זוויות ישרות.

אח"כ כל מה שצריך, זה לגזור את המספר,
להניח על הבצק, ולחתוך את הבצק לפי זה.

לדעתי, כדי שהחיתוך יצא חלק וחד
עדיף קודם להדביק את הדף עם המספר על קרטון ביצוע (נקי) ולגזור את הספרה מהקרטון.
אח"כ יהיה לך קל יותר להעביר את הסכין מסביב לקרטון ביצוע, והחיתוך יהיה חלק יותר.

המון הצלחה! ומזל טוב ליום הנישואים :)
תודה על הפירוט!
אוסיף מנסיוני שגופן ARIAL מודגש יוצא מהמם.
אפשר גם להדפיס על נייר רגיל עדיין יצא טוב
אני חותכת בסכין יפנית נקיה.
 

סטודיו שלוש נקודות

מעוד עסק למותג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
אפשר את המתכון של העוגת בסיס-
בצק שנוח לעבוד איתו...
תודההההההה
 

פלמינגו.

משתמש מקצוען
עוגות מאלפות!!
שיא המשתלב עם פירות (טו בשבט וכ"ו..)
מתכננת להכין בשבוע הקרוב לבת מצוה של אחיינית שלי
יש לי שאלה: ניתן להקפיא את העוגה?
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
לא הייתי כאן כמה ימים, סורי...

@Lali Rabin
אם עדיין לא הסתדרת- תכנסי לכאן, תראי את המתכון
הוא אפילו מעוצב :)

@adasha לפי המחמאה שלך (תודה רבה!!!) באשכול השני,
הבנתי שכבר מצאת את המתכון ;)

עוגות מאלפות!!
שיא המשתלב עם פירות (טו בשבט וכ"ו..)
מתכננת להכין בשבוע הקרוב לבת מצוה של אחיינית שלי
יש לי שאלה: ניתן להקפיא את העוגה?
תודה על המחמאות, כיף!

לשאלתך - לא ניסיתי,
אך אני חוששת קצת.

אולי תקפיאי רק את הבצק (האפוי) אטום טוב טוב,
ותקציפי ותרכיבי ותקשטי רק ביום של האירוע,
או מקסימום יום לפני ותשמרי במקרר.

בהצלחה!
 

ליגה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היי,
אני רוצה לנסות את העוגת מספרים המפורסמת ליום נישואין.
רק לא הבנתי - איך מעצבים את הבצק בצורת מספרים?


מצרפת לך סרטון הדרכה, מהפורום,
אני חושבת שיש שם את כל המספרים.

בהצלחה!
ושתפי אם יש תוצאות :)
 

קבצים מצורפים

  • VID-20181026-WA0010.mp4
    8.4 MB · צפיות: 147

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ו'

מא וִיבֹאֻנִי חֲסָדֶךָ יי תְּשׁוּעָתְךָ כְּאִמְרָתֶךָ:מב וְאֶעֱנֶה חֹרְפִי דָבָר כִּי בָטַחְתִּי בִּדְבָרֶךָ:מג וְאַל תַּצֵּל מִפִּי דְבַר אֱמֶת עַד מְאֹד כִּי לְמִשְׁפָּטֶךָ יִחָלְתִּי:מד וְאֶשְׁמְרָה תוֹרָתְךָ תָמִיד לְעוֹלָם וָעֶד:מה וְאֶתְהַלְּכָה בָרְחָבָה כִּי פִקֻּדֶיךָ דָרָשְׁתִּי:מו וַאֲדַבְּרָה בְעֵדֹתֶיךָ נֶגֶד מְלָכִים וְלֹא אֵבוֹשׁ:מז וְאֶשְׁתַּעֲשַׁע בְּמִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי:מח וְאֶשָּׂא כַפַּי אֶל מִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי וְאָשִׂיחָה בְחֻקֶּיךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

סוכות • אתגר חופשי

לוח מודעות

למעלה