זה נהדר, תמשיכי.
האמת שחשבתי לכתוב את טור המטפל הזוגי, ואפילו התחלתי, הפסקתי כשהפנמתי שאין כאן המשך, אבל אולי בכל זאת אעלה את ההתחלה.
הם הגיעו נבוכים קצת, אפילו מהוססים, הוא אמר לה שהיא תתחיל, היא אמרה לו, אני מכיר את המשחק הזה, ואוהב להשתתף בו, נותן לאבולוציה להחליט.
היא התחילה, כבר על העניים שלהם ידעתי שהיא תתחיל, סיפרה כמה קשה לה, איך הוא לא עוזר לה בבקרים ובערבים, לא מבין אותה ולא מתחשב, תמיד קם רק אחרי שהיא כבר קורסת, ואמרה שהיא לא מסוגלת, והוא חייב להשתנות.
התחלתי לזהות את הרודנות החשיבתית שלה, הקיבעון של מי אמור לעשות מה בבית ומה הוא בעל בעיניה.
היא סיפרה על האלימות שלו, על התפרצויות הזעם, וגם, ופה היא הרגישה הוגנת, על ההתאספות הפנימית שלו שאחר כך, הרצון לפצות ולנחם אותה את או את הילדים
זרמתי, אני תמיד נותן להם להטיח אחד בשני, אחר כך לאסוף, ככל שהצדדים יבינו את עומק השבר הם יהיו מוכנים להפוך אותו למתכון לצמיחה.
אחר כך הוא דיבר, בעיקר דיבר על ההבנה, היא לא מבינה אותי, לא מבינה מה אני חושב מה אני אומר מה אני מתכוון.
היא לא מבינה את התסכול שלי, היא לא מעריכה אותי, ומי שלמד קצת על שפת הגוף רואה איך שם טמון העוקץ, היא לא מעריכה אותו, ולא צריך לנחש הרבה כדי להבין שהיא באמת לא מעריכה אותו.
אני לא מבינה אותו? אני? אההה, הוא מבין אותי, נכון?
הרגעתי, והסברתי שוב את כללי הדיון
ועברתי מיד לשאול את השאלה החביבה עלי:
ולמה באתם אלי?
הם פערו עלי זוג עיני עגל, אולי הדבר הראשון שהם עשו יחד מאז שנכנסו לכאן
אני מכיר את אלו, שבטוחים שמחר הם מתגרשים, ובאים לצעוק תחזיקו אותי
אבל הכי גרוע, שהם גם מצפים שתביא להם איזה פתרון קסם שיסדר את כל העניינים לא מבינים שאם הם כבר באו אני הולך להעביד אותם קשה, פתרונות קסם יש רק אצל ג'ורג' הקזאחי ההוא ממילצ'ב.