היה לי לבן עם גידים ואפור-בז, ולהורים שלי היה עוד כמה גוונים, אני הכי נהנית עם הלבן החלק החלק.לבן ממש מעצבן שכל ליכלוך רואים
אנחנו מתחרטים
מה שכן שחור זה מידי עושה כבד
לבן עם גידים / מקושקש או אפור וכו' יותר פרקטי.
היה לי לבן עם גידים ואפור-בז, ולהורים שלי היה עוד כמה גוונים, אני הכי נהנית עם הלבן החלק החלק.לבן ממש מעצבן שכל ליכלוך רואים
אנחנו מתחרטים
מה שכן שחור זה מידי עושה כבד
לבן עם גידים / מקושקש או אפור וכו' יותר פרקטי.
מסכים שלבן זה הכי יפה אבל צריך להיות עליו המוןהיה לי לבן עם גידים ואפור-בז, ולהורים שלי היה עוד כמה גוונים, אני הכי נהנית עם הלבן החלק החלק.
מניסיון.מניסיון
או סתם דעה?
גם לי יש סיליסטוןפרקטי מאוד
רואים שמלוכלך מנקים ויוצא נקי ומאיר עיניים.
לא מקפידה כ"כ לרוץ לנקות כל כתם , ותמיד יורד( סיליסטון)
פעם בכמה זמן עוברת עם משחת אסטוניש על האפור שנהיה מסירים .וגם כשלא עושה את זה , השיש נראה מעולה
סודה לשתיה לפזר על הכתם.לי יש לבן עם גידים של קיסר מתנקה הכל באקונומיקה בקלות כולל כתמים של תמצית תה...
למעט חלודה שלא יורד לי...
דרך אגב הדגמים הלבנים הם הדגמים הכי יקרים שיש בקיסר יכול להכפיל מהאפורים...
חם ברור שאסור !גם לי יש סיליסטון
מהתגובה שלך נראה שאת מניחה סירים ישירות על השיש
זה אפשרי?
אני הבנתי שזה הורס את השיש
אני לא צריכה לנקות את השיש הלבן יותר משאר השיישיםמסכים שלבן זה הכי יפה אבל צריך להיות עליו המון
אם הוא מלוכלך אז הוא רק גורע!
לדעתי יש בזה גם המון מין הנתונים מסביבבקיצור
התבלבלתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: