שלום!
אני מתלבטת על צבע שיש
מאוד אוהבת את השיש הזה:
אבל קיבלתי המלצה לקחת משהו יותר כהה כדי שלא יראו כל פירור לחם על השיש
מה אומרות?
ועוד דבר,
יש פה למישהי נסיון אישי עם שיש פורצלן?
האיש מטבחים שהתייעצתי איתו טוען ששיש פורצן צריך לחתוך עם סכין מתאים
ואם לא, אז הוא נהיה רגיש ומקבל שברים בקצוות.
הוא שלח לי סרטון איך הוא דופק על השיש עם מוט ברזל ולא קורה לו כלום.
מצרפת.
אני מתלבטת על צבע שיש
מאוד אוהבת את השיש הזה:
אבל קיבלתי המלצה לקחת משהו יותר כהה כדי שלא יראו כל פירור לחם על השיש
מה אומרות?
ועוד דבר,
יש פה למישהי נסיון אישי עם שיש פורצלן?
האיש מטבחים שהתייעצתי איתו טוען ששיש פורצן צריך לחתוך עם סכין מתאים
ואם לא, אז הוא נהיה רגיש ומקבל שברים בקצוות.
הוא שלח לי סרטון איך הוא דופק על השיש עם מוט ברזל ולא קורה לו כלום.
מצרפת.