מטבח שיש גרניט שנסדק איך מתקנים? והאם אפשר לבד

רוצה טוב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עשינו שיש גרניט פורצלן והוא נסדק כמעט מיידית, כנראה לא הונח טוב :( והערבי מתנער... כנראה רקדתם על השיש:confused:

נהיה סדק גדול.

איך מתקנים? עם איזה דבק? והאם ניתן לעשות זאת לבד?

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
אם יש לכם ביטוח מבנה תבדקו דרכו.
יש סוגי שיש שסדק נחשב שבר ומחליפים.

גיטי קניאל

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
בגרניט פורצלן לא ניתן לטשטש את הסדקים לגמרי בשונה משיש גרניט שאפשר להדביק ואז ללטש
במידה והוא מתקין מורשה של החברה שהתקינו לך ממליצה לך לפנות לשרות לקוחות של החברה שידברו איתו (במידה ויש לך קבלה)
במידה ולא תצליחו לגרום לו להחליף הפתרון היחיד זה דבק שיש למניעת נזילה אבל הניראות תישאר
במידה והשתמשתם בשיש בשימוש רגיל רוב הסיכויים זה התקנה לא טובה ונדרש ממנו לקחת אחריות

רוצה טוב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
בגרניט פורצלן לא ניתן לטשטש את הסדקים לגמרי בשונה משיש גרניט שאפשר להדביק ואז ללטש
במידה והוא מתקין מורשה של החברה שהתקינו לך ממליצה לך לפנות לשרות לקוחות של החברה שידברו איתו (במידה ויש לך קבלה)
במידה ולא תצליחו לגרום לו להחליף הפתרון היחיד זה דבק שיש למניעת נזילה אבל הניראות תישאר
במידה והשתמשתם בשיש בשימוש רגיל רוב הסיכויים זה התקנה לא טובה ונדרש ממנו לקחת אחריות

אין לי קבלה לצערי,
מדובר בערבי ולא בא לי לריב איתו.

איזה דבק?

גיטי קניאל

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אין לי קבלה לצערי,
מדובר בערבי ולא בא לי לריב איתו.

איזה דבק?
לא יצא לי להתקל בסדקים אצל לקוחות שלי ב"ה
התייעצתי בשבילך עם האיש שיש שאני עובדת איתו שהוא מקצועי מאוד
הוא אומר שזה תלוי בסוג הסדק ויתכן וקשור לחיתוך לא נכון ואז דבק לא יעזור
שלחי ל סרטון/תמונה של השיש אני אעביר לו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה