גם לי יש אם מישהי רוצה
קיבלנו את הדיסק בגן לפני המסיבה, כדי שהבנות יתאמנו בבית, כך שאני מבינה שאין בעיה להעביר הלאה
אשמח לקבל גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
גם לי יש אם מישהי רוצה
קיבלנו את הדיסק בגן לפני המסיבה, כדי שהבנות יתאמנו בבית, כך שאני מבינה שאין בעיה להעביר הלאה
ותמיד יהיו את אלו שלמרות הזכויות יוצרים יבקשו בכל זאת!!!זכויות יוצרים!
השיר של חיה סולימני02-6516789
נמכר בהשתלמות במחיר מלא, לא נראה לי שהתירה לצרוב לילדות הגן....
ולמרות שהוא כל כך "פאסה", הוא עדיין גרם לאמהות אצלנו בגן ממש להוזיל דמעות...השיר הזה כבר פאסה... (ומדהים)
בבקשה אשמח אם תשלחי ליגם לי יש אם מישהי רוצה
אני אישית שרתי את זה עם ילדי קבוצתי והשיר הזה מרגש ומהדד בלבי...תינוקת קטנטנה הייתי לא ממש מזמן
כל כך בחום אותי עטפת
וגם כשכבר גדלתי והגעתי אל הגן
תפילות חמות עלי שפכת
בלילב כשחשוך לי את מאירה
תמיד את לצידי אימי היקרה
רציתי להקדיש לך אמא
שיר, מתוך הלב
אמא הטובה,
כל כולך רק אהבה
שמור ה' תמיד על אמא
שלח בריאות ונחת ושלוה.
יש לי שתי בנות ששרו את זה במסיבת סיום שנה שעברה, כך שאין לי ברירה אלא להכיר את כל השירים בעל פה...
השיר הזה כבר פאסה... (ומדהים)
השנה כל ילדות הגנים בכל רחבי הארץ שרו בדביקות את מנגינת השיר של מוטי שטינמץ- לכתך אחרי במדבר- במילים מרגשות:
כל המנגינות,
כל המתנות
כל הלבבות,
באהבה לאמא... וכו'
והיה גם באידיש, ובאנגלית, ובטח גם בצרפתית.
אבל בטוח יש על זה זכויות יוצרים ,אני לא מעיזה לבקש אלא מעמידה את הבת שלי כל כמה דקות לשורר לי
כל הזכויות שמורות כמדומני!אשמח לקבל גם
אם תוכלי לשלוח לי את השיר תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: