גדי ישראלי
משתמש מקצוען
...
נכתב ע"י y&m;n4902505:מה שכן אהבתי מאד את הפרשנות שלך על שירת הברבור.
נכתב ע"י y&m;n4902505:הכתיבה יפה.
אבל הרעיון היה צפוי. זאת אומרת לא באמת האמנתי שתמית אותה.
מה גם שבאופן אישי תיאורי חידלון, חולי ומוות פחות אהודים עלי.
מה שכן אהבתי מאד את הפרשנות שלך על שירת הברבור.
לו עיקר הכתיבה שלך היה מתמקד בזה - לדעתי זה היה עובר הרבה יותר טוב גם אם היית ממית אותה לבסוף למגינת לב .
נכתב ע"י shosh6155;n4902798:הוא כבר המית אותה.
רק שכנראה התגובות היו קשות (פרק קשה לקריאה..)
אז הוא הקים אותה מהר מהר לתחייה עם הפי אנד.
נכתב ע"י shosh6155;n4902849:לא, הוא פשוט שינה את הפרק. מחק שם והניח מחדש פה.
מה שבעיתון א"א לעשות..
נכתב ע"י גדי ישראלי;n4900691:בס"ד
ישנה אגדה על הברבור האילם כל חייו, שלפני מותו הוא מקרקר. לפי האגדה – זו שירת אבל על עצמו. שירת הברבור הוא מושג לדבר שלפני הסוף. מאחר וזה מיתוס אני מרשה לעצמי להציג פרשנות משלי, הברבור ששר לפני מותו אינו מקונן על חייו המסתיימים, אלא מפר את אילמותו ופוצח בשירה מפני שרק לפני הסוף הוא מבין את ערכם ויופיים של החיים. ברבור הוא ברבור, אבל האדם יכול בהתבוננות להגיע לתובנה הזו לא רק רגע לפני הסוף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: