נכתב בחול בחו"להעתק את ה-URL לסבפרוםנט הנה הכתובת
Savefrom.net
שבוע שעבר היה כאן מישהו שכתב ביום שבתנכתב בחול בחו"ל
יש לי צילומסך של זה... זה היה שבת בבוקראולי זה היה במוצ"ש?
מה עם זכויות יוצרים?אוסף ענק של שירי ל"ג בעומר בגוגל דרייב (ציצו הבית של המוזיקה)
http://bit.ly/lagbaomer1
מתוך הבהרה שנכתבה פעם על ידם: " לגבי הנידון האם צריך לשלם או לא - אנו לא מתייחסים לזה כאן, ואם אתה נהנת מהדיסק ואתה רוצה לשלם - פנה אלינו במייל וניתן לך את הטלפון של מפיק הדיסק כדי שתשלם לו..."מה עם זכויות יוצרים?
רעיון מוושלם אנחנו גם יכולים לעלות לשם שירים או רק מי שיצר את הקבוצהקישור לכ-ל הדיסקים של ל"ג בעומר
הצטרפות אוטומטית לציצו
או לחצו על הקישור הזה: tzitzobsd+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תקבלו מענה אוטומטי, ולמענה האוטומטי שקיבלתם תשיבו שוב פעם. לא משנה מה תכתבו לא משנה איפה תכתבו. עכשיו תקבלו שוב פעם מייל עם הודעה שהצטרפתם. וזהו. אתם בפנים.
לא משנה מה אתם כותבים בנושא של ההודעה ולא משנה מה תוכן ההודעה. אני לא רואה את המיילים האלה, זה מענה אוטומטי שעוקף אותי.
יום טוב!!!
יתכן שתצטרפו ויעברו כמה ימים ועדיין לא תקבלו עדכוני מוזיקה. אז אל תשלחו לי מייל שנרשמתם ואתם לא מקבלים עדכון, או שאתם לא יודעים אם נרשמתם ושאני יבדוק... או כל מיני שאלות למיניהם.. זה מיותר.
אם עשיתם את התהליך המופיע למעלה - אז נרשמתם. כשיהיה עדכון אתם תקבלו אותו ישר לתיבת המייל שלכם.
רק הבעלים, אבל אפשר ליצור איתו קשררעיון מוושלם אנחנו גם יכולים לעלות לשם שירים או רק מי שיצר את הקבוצה
מצאתי רק באידיש, מעוניינים???שלום.
אשמח אם תשלחו שירי ילדים ללג בעומר
מקפיץ שובשירי ל"ג בעומר ווקאליים
למישהו יש בווקאלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: