כמה בודדים.להמיר שוב בפורמט פקטורי להכניס לתוכנה ולבחור mp3
אגב זה כל השירים שיש בנגן או רק חלקם אם כל השירים אולי יש איזו תקלה שפוגמת את הקבצים.
פשוט לכתוב בגוגל או שאני צריכה להוריד תוכנה כלשהי?למי ששאל איך להמיר קבצים - בתוכנת מפעל הפורמטים, או באנגלית: format factory
יש לתוכנה ממשק ברור ונוח מאד, פשוט לגרור את הקובץ לתוכנה ובמסך שנפתח לבחור את סוג הקובץ שאתם מעונינים להמיר אליו.
אני הורדתי מפורום מתמחים.פשוט לכתוב בגוגל או שאני צריכה להוריד תוכנה כלשהי?
אם זה כמה בודדים כנראה קבצים פגומיםכמה בודדים.
שימו לב שבלשונית השלישית למעלה בשמאל אפשר לשנות שפה לעברית!
אפשר להוריד מכאן.
אפשר להוריד מכאן.
חסום בנטפרי.שימו לב שבלשונית השלישית למעלה בשמאל אפשר לשנות שפה לעברית!
אז תחפשו במתמחים טופ.חסום בנטפרי.
תנסה להמיר פהניסיתי לבדוק והשירים הם נקיים מוירוס , כשניסיתי להמיר בFACTORY לMP3 כנראה מכיוון שזה כבר היה MP3 זה המיר לא טוב ונשמע גרוע , בקיצור אם יש מישהו שיש לו רעיון אחר אשמח לשמוע!
ואיך מסדרים בהגדרות ???הפתרון מפתיע, אך פשוט ביותר:
שמתי לב שכל הקבצים שאינם עובדים בנגן, הם קבצים שהורדתי דרך אותו אתר.
יצרתי קשר עם מפתח האתר, והוא גילה לי שאני צריכה לסדר בהגדרות שההורדה תתאים לנגנים ישנים.
תודה לכל מי שניסה לעזור .
יש בעיה טכנית באתר אז איני יכולה להעלות צילום מסך.ואיך מסדרים בהגדרות ???
חוץ מזה שזה לא עובד לי בכל הנגנים גם המתקדמים ורק בנגן הכי מתקדם של עלי אקספרס זה עובד
חסום בנטפרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: