נפתול מלשון נ.ש.?!אופס!.... לא הובנתי נכון.
כוונתי הייתה שלא צריך להיות ברעסלבער ולצעוק נחמן ביער, אלא כל יהודי, יכול + מומלץ בזמנו הפנוי במקלחת, ברחוב או במיטה- לחשוב או לצעוק אבא באיטלקית או גרוזינית...
לא המדרש עיקר אלא המעשה
נפתול מלשון נ.ש.?!אופס!.... לא הובנתי נכון.
כוונתי הייתה שלא צריך להיות ברעסלבער ולצעוק נחמן ביער, אלא כל יהודי, יכול + מומלץ בזמנו הפנוי במקלחת, ברחוב או במיטה- לחשוב או לצעוק אבא באיטלקית או גרוזינית...
לא המדרש עיקר אלא המעשה
כלומר?נפתול מלשון נ.ש.?!
לא מצליחה להעלות כקובץ
עקבות
איך מורידים?
צמרמורת...אחד השירים המדהימים שיש - של יהודה דים, "החיים האלה" את המילים חני וינרוט כתבה.
צמרמורות..
וואו כמה שזה נכון,אופס!.... לא הובנתי נכון.
לא המדרש עיקר אלא המעשה
אני אשמחהיו כמה שביקשו ממני את השיר של שרית חדד - בשלכת, לא שלחתי כי לא כך נקרא השיר, אבל יש לי אותו, הוא נקרא 'לראות את הכאב'.
מרוב ההצפהההה של ההודעות לבקשה של שירים אני לא מוצאת מי עוד ביקשה את השיר הזה...
זה באמת אחד השירים המדהימים שיש!! מחזק מאד.שיר מדהים מתוך כתבי החזון איש: מכתב אותו כתב מרן זי"ע לבחור שעזב את הישיבה, ובו כתוב "נדמה לך כי המבקשים שקידתך בתורה הם כמבקשים רעתך חלילה, והטוב אשר בעיניך הוא לבלות הזמן בבטלה והוללות, ואינך שם לב לא לגורלך הנחתך לבור ועם הארץ ולא לצער אביך ואמך יחיו. (….) ואני קורא לך: חזור בך בן אדם, חזור בך בן אדם, כי מחר תתחרט מאשר היום תשחק, וימי הנעורים חיש יעבורו והעולם כים זועף, וזה כל פרי החיים להתענג על עמל התורה, עמל שיש לו יתרון לנצח".
לא מצליחה לצרף את הקובץ - גדול מדי
אבל מדובר בשיר חזור בך- יוסף חיים שוואקי
גם אני אשמח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתי
שלחתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: