נכתב ע"י פנס בערפל;2329843:תשובה לשאלה בכותרת:
-אין-
נכתב ע"י וורובל;2329685:במספר הזה 0722772255
אם אין מענה חוזרים אליך
(למה לא לפתוח אשכול חדש?)אני חייבת דחוף באופן לא רגיל נציג של נט פרי שיחזור אלי משום מה אין לי בכלל חסימה של האינטרנט ואני מנסה בשרות לקוחות שלהם ואין לי מענה אם יש למשהוא דרך לעזור לי אני ממש ישמח
תודה
לילה טוב!!
אבל ברגע שאני יסיר את הוויפרי זה יעלה לי 100 ש''ח(למה לא לפתוח אשכול חדש?)
בשביל זה תתקינו וויפרי!!!
מי הספק שלכם?
במחשב עם וויפרי אין חסימה?אבל ברגע שאני יסיר את הוויפרי זה יעלה לי 100 ש''ח
ובמחשב שכן יש לי זה לא עזר גם יש לי את אותה בעיה שאין לי בכלל חסימה
אז זה לא קשור לוויפרי
@mat דחוף לכאןאני חייבת דחוף באופן לא רגיל נציג של נט פרי שיחזור אלי משום מה אין לי בכלל חסימה של האינטרנט ואני מנסה בשרות לקוחות שלהם ואין לי מענה אם יש למשהוא דרך לעזור לי אני ממש ישמח
תודה
לילה טוב!!
כנסו בבקשה לקישור הזה http://netfree.link/start#/auto-check-problemsאני חייבת דחוף באופן לא רגיל נציג של נט פרי שיחזור אלי משום מה אין לי בכלל חסימה של האינטרנט ואני מנסה בשרות לקוחות שלהם ואין לי מענה אם יש למשהוא דרך לעזור לי אני ממש ישמח
תודה
לילה טוב!!
אולי כאן http://forum.netfree.link/ מישהו יוכל לעזורבגלל החג לא עונים במספר הרגיל, יש למישהו מושג עם מי אפשר לדבר באופן הכי דחוף שאפשר? מענה אנושי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: