הכנתי אתמול מרק עגבניות ממתכון שמצאתי ברשת:
הזהבתי בצל קצוץ דק בשמן + 4 שיני שום כתושות
הוספתי 10 עגבניות קצוצות דק ואידיתי להפרשת נוזלים
הוספתי 5 כוסות מים- עד להרתחה
אח"כ טחנתי עם בלנדר מוט והוספתי תבלינים-
3 כפות רסק עגבניות
סוכר, פלפל שחור גרוס, אבקת מרק
בישלתי שעה
(אורז מוסיפה בנפרד- אורז מבושל)
יצא חביב,
לא טעים כמו במסעדות
לא דומה לא בטעם ולא במרקם.
תגלו לי מה חסר לי ?!
הזהבתי בצל קצוץ דק בשמן + 4 שיני שום כתושות
הוספתי 10 עגבניות קצוצות דק ואידיתי להפרשת נוזלים
הוספתי 5 כוסות מים- עד להרתחה
אח"כ טחנתי עם בלנדר מוט והוספתי תבלינים-
3 כפות רסק עגבניות
סוכר, פלפל שחור גרוס, אבקת מרק
בישלתי שעה
(אורז מוסיפה בנפרד- אורז מבושל)
יצא חביב,
לא טעים כמו במסעדות
לא דומה לא בטעם ולא במרקם.
תגלו לי מה חסר לי ?!