יחיא שמואלי
משתמש חדש
אשמח אם מאן דהוא יוכל להכניס כאן שיעורים ללימוד ערבית מדוברת של מכון מדרסה ועוד בקבצי MP3 עם אפשרות להורדה.
תודה רבה עזרת לי מאד!שלום אני הייתי שמח גם כן ללמוד ערבית
אבל לפני כן רציתי לכתוב פה משהו אני מקווה שזה לפי תקנון הפורום
אז ככה
אבגד ABCD
ובערבית יש לך את זה
אותיות בערבית כתיבה הגייה והיסטוריה - מכון חיכמה ללימודי ערבית ומזרח תיכון
אותיות בערבית כתיבה הגייה והיסטוריה חומרי לימוד והעשרה מכון חיכמה ללימודי ערבית ומזרח תיכון לימודי ערבית ופרסית ההרשמה בעיצומהwww.arabicmedia.co.il
אני כותב בערבית אבל לא מזה אלא למדתי מתחנות אוטובוס וכדומה
ממליץ ללמוד גם את זה כך זה יותר קל
אם תוכל אתה או אחר להוריד את השיעור שנמצא בקישור שהבאת הסרטון שנמצא כאן ואולי גם להפוך אותו לMP3 זה מאד יעזור לי תוכל להוריד את זה כאן או כאןשלום אני הייתי שמח גם כן ללמוד ערבית
אבל לפני כן רציתי לכתוב פה משהו אני מקווה שזה לפי תקנון הפורום
אז ככה
אבגד ABCD
ובערבית יש לך את זה
אותיות בערבית כתיבה הגייה והיסטוריה - מכון חיכמה ללימודי ערבית ומזרח תיכון
אותיות בערבית כתיבה הגייה והיסטוריה חומרי לימוד והעשרה מכון חיכמה ללימודי ערבית ומזרח תיכון לימודי ערבית ופרסית ההרשמה בעיצומהwww.arabicmedia.co.il
אני כותב בערבית אבל לא מזה אלא למדתי מתחנות אוטובוס וכדומה
ממליץ ללמוד גם את זה כך זה יותר קל
בשביל לדעת היכן מונחת כל אות במקלדת צריך לקנות מדבקות או ללמוד שיטה עיוורת.איך אפשר לרשום במחשב בערבית [איך הופכים את המקלדת לאותיות בערבית ? והיכן מונחת כל אות במקלדת אולי צריך בכלל לקנות מקלדת מיוחדת]
בבקשה שתפו אותנו מנסיונכם!!
תודה רבה עזרת לי מאד!זה משהו טוב מאוד יש שם את האותיות ואפשר גם להכניס בעברית וזה מתרגם בערבית
מה המקור של זה סתם מענין אותי לדעת?
יש לי ידע בערבית יהודית (השפה בה דיברו הגאונים וחלק מהראשונים) וקצת בערבית ספרותית של ימי הביניים.בקשר לאותיות הערביות, יש בעיה, כי אתה יכול לדעת את כל האותיות, אבל אתה לא מתאמן לקרוא ולכתוב, כי אתה לא מכיר את כללי הכתיבה
כאן חייבים קורס או מורה פרטי.
וגם חוברת עבודה של כתיבה.
וגם פה אני אומר לכם בלי חוברת עבודה, לא תתקדמו.
מה זה שונה מאנגלית.
כי באנגלית יש הרבה מאוד טקסטים כתובים בכל רמות השפה.
ובערבית, חסר לנו טקסטים במדוברת, ולכן יש ניתוק בין מה שאתה כותב למה שאתה מדבר.
(גם ספר ילדים בערבית, הוא גבוה באופן משמעותי מעל השפה המדוברת)
בחוברות עבודה וקורסים מיוחדים עונים על הצורך הזה כי הם מייצרים חומרים כתובים בשפה המדוברת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: