אין לי היום שם קשראולי את יכולה לבקש שיחזרו ל-28 את המסלול הקודם שלו?
אין לי היום שם קשראולי את יכולה לבקש שיחזרו ל-28 את המסלול הקודם שלו?
יש מספיק קווים שנכנסים לעזרא.. קו 17, 292. וכו'
רוב הקווים לא מגיעים לקוקה קולה, אבל למשל קו 3 מגיע לבן יעקב-בר יומאי שזה מקביל, ויש עוד. לא?הדשא של השני תמיד ירוק יותר.
אני אשמח אם תפרטי לי על הוכו'
אולי אני מפספסת משהו
כי חוץ מ-17 על תדירותו הנמוכה (פעם בחצי שעה) ו-292 שממשיך עד סוף עזרא ובגלל שהוא קו בינעירוני תדירותו גם כן אינה יציבה
אני באמת לא מכירה עוד קו שעושה את המסלול הזה
ומכניס מקוקה קולה לחזון איש
באמת אם פספסת את ה-17 הולכים ברגל לעזרא לחפש את קו 2...
פעם היה גם את 146 אך הוא הוסט לכיוון רבי עקיבא.
אז נכון לעכשיו אני לא מכירה את הוכו' הלזה.
ואין עיני צרה במי שהמסלול הקודם של 28 היטיב איתו
שיעשו גם וגם הכי טוב
יש את קו 9,140,4 אמנם כולם מגיעים מחזון איש ולא מרבי עקיבא למעלה, אבל בהחלט יש כמה אוטובוסיםאפרופו הנושא הזה
יש למישהו הסבר הגיוני למה מרבי עקיבא ימינה-לכהנמן יש כמה וכמה קווים אך מרבי עקיבא שמאלה-לאהרונוביץ'-רימונים אין שום קו?????
כל מילה! ולמי שיציע לנו את קו 8, כדרך להגיע מאהרונוביץ לאיזור גן ורשא,אפרופו הנושא הזה
יש למישהו הסבר הגיוני למה מרבי עקיבא ימינה-לכהנמן יש כמה וכמה קווים אך מרבי עקיבא שמאלה-לאהרונוביץ'-רימונים אין שום קו?????
אם מדברים גם על הקווים שמגיעים מחזו"א אז אפשר לסגור את האשכול הזה...יש את קו 9,140,4 אמנם כולם מגיעים מחזון איש ולא מרבי עקיבא למעלה, אבל בהחלט יש כמה אוטובוסים
ממי?הבנתי
אחותי שלחה למשרד התחבורה פניה וזה מה שענו לה,ממי?
אני ממש אשמחאחותי שלחה למשרד התחבורה פניה וזה מה שענו לה,
תכף אבקש ממנה את הנוסח.
אני ממש אשמח
כי אתמול הייתי בתחנה של נחמיה עזרה והיה שם את קו 28
טוב שהבינו את הטעות.
אולי שיוסיפו קו בנוסף אליו
שיפנה מעזרא כהנמן ושיעבור דרך חזו"א...
השבוע זה חודש 11.. לא 12
דווקא נשמע לי טוב סורי..איזה מעצבן שעד שהיה קו (מתוך כ3) שנוסע את רבי עקיבא-כהנמן, הוא שינה מסלול.
אוף.
מי שיכול לשנות את זה חזרה- תבוא עליו הברכה,
ומי שמשתמש בקו- שלפחות ידע שהמסלול השתנה: לכיוון גבעת שמואל: נכנס בחזו"א-נחמיה-עזרא- ימינה לכהנמן (כמו קו 17 בקטע הזה),
וחזור אותו דבר.
אז שישנו חלק מהקווים הנל, או את 292.מאד קשה להגיע מאזור קוקה קולה לאזור חמיה חזו''א רוב האוטובוסים עושים סיבובי ענק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: