כלומר, להחליף לדומיין אחר?האם אני יכול לתת שם אחר רק לדף הנחיתה בלי קשר לאתר עצמו?
אין אפשרות לכתובת פיקטיבית.
אשמח לדוגמא לאתרים שמנותקים לגמרי מכתובת נורמלית, אני לא מכיר.
ואי אפשר להפריד דף נחיתה מהאתר גם אם הוא לא נועד לשימוש באתר ולא קשור אליו, אתה חייב שהדף הזה ישב על איזשהו דומיין שקנית ושלמת עליו על פי הידוע לי אין אפשרות לכתובת מותאמת (שינוי לשון לפיקטיבי) ככל הידוע לי, אבל כמו שאני מכיר את התותחים בפרוג, יש למה לחכות.
חלק מהאתרים המנותקים שאתה רואה הם בד"כ לקוחות של חברות דיוור שמעמידות דומיין יעודי כפלטפורמה לשליחת המיילים. הלקוחות מקבלים דף נחיתה ייעודי בתוך מרחב הדומיין של החברה המפעילה ובכך חוסכים עלות של הקמת אתר, כמובן שהתדמית נחותה לעומת אתר פרטי שנבנה עבור מטרה זו.אז הנה דוגמה למשהו שנראה ממש זר ומנותק, וככה אני רוצה לעשות:
ויאאלה גם אני מחכה לשמוע את החברה התותחים... [כבר במתח], הלוואי וימצאו לי פיתרון [נורמלי].
ואגב, כשמחקתי את מה שמופיע אחרי הסליש, זה הוביל אותי לאתר הזה...
פלטפורמת שיווק | smoove
מערכת דיוור אלקטרוני שנותנת תוצאות - פתח חשבון חינם וקבל SMS, דיוור ניוזלטר, דפי נחיתה, קמפיין סלולארי עם QR ועודwww.smoove.io
וואו כבר יש פה התקדמות מדהימה, זה כבר הרבה יותר טוב, אם כי עדיין הוא מכניס למעלה [בשורת הכתובת את מה שהיה קודם], ואת זהגם הייתי שמח מאוד לשנות...יש מלא אפשרויות
הנה אחת מהן
bitly.com
מבחינה טכנית, זה לא שאתה מחליף את כתובת הדף. אלא שאתה מייצר קיצור דרך לדף מסויים. הכתובת אינה שונה, רק מבחינה ויזואלית זה נראה יותר טוב. אבל הדף לא 'יושב' על כתובת אחרת
אם הבנתי נכון שזה מה שאתה מחפש
אין מנוס...וואו כבר יש פה התקדמות מדהימה, זה כבר הרבה יותר טוב, אם כי עדיין הוא מכניס למעלה [בשורת הכתובת את מה שהיה קודם], ואת זהגם הייתי שמח מאוד לשנות...
המרכז להעצמה
bit.ly
פרמטרים למעקב לצרכים שיווקיים.
עד כמה שידוע לי - לא אפשרי. או: בקושי (צריך לסנן את התוכן כדי 'ללמוד' את התבנית, ואז להמיר את זה שוב לפורמט שתואם לממשק של אלמנטור).(שאלה פחות לעניין), אם אני רוצה להעתיק לאלמנטור תבנית שמישהו יצר [באתר אחר],
אני יכול להעתיק את הקוד [ממקור הדף F12] ולקבל את הנתונים האלו?
דומיין צריך לקנות ולהפנות לשרת שלך.איי איי איי הרסתי את האתר לגמרי, לא עניתם וניסיתי לבדי לשנות,
עכשיו האתר לא עולה לי בשום אופן, איזה באסה, מה הלך לי הכל?
איך אני משנה ומחזיר לי את האתר, תעזרו לי, בבקשה...
המרכז להעצמה
ninjutsu-israeli.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: