היה לך מזל...היה פעם שכן ענו לי, על בסיס זה ניסיתי.
אולם מה עושים כעת?
דחוף!!! כבר ה24/12
היה לך מזל...היה פעם שכן ענו לי, על בסיס זה ניסיתי.
אולם מה עושים כעת?
דחוף!!! כבר ה24/12
חחח.. זה של עניים.אם יש לי מכבי זהב
אני חושבת שזה ממש ברורלא ברור,
נראה לך שמי שתלד אחרי ה1 או שילדה קודם ועד חודשיים מהלידה,
תוכל לממש הבראה בסכום גבוה יותר מ2000?- לדוגמא? הלוואי!
זה נשמע מבולבל מאד,
אם בקופה שלך מאפשרים(בסל הנוכחי עדיין) לרכוש מוצרים לפני שבוע 36 או משהו דומה אז כנראה שתוכלי, אבל את זה היה לך כדאי לברר קודם.מי שאמורה ללדת אחרי ה1/4
אז מה שאסע במיוחד לי-ם ואחכה בתור בשביל הספק אם יש להם את המוצר בכלל או לא? לא בתאוריה אלא לקנות ממש, אני רוצה לדעת אם יש להם בחנות.ואם את יודעת מה את רוצה זה שווה בד"כ את ההמתנה בתור...
את כנראה צודקת!!!אני חושבת שזה ממש ברור
מההההה?????יש חנות בבית שמש (פצפונים) שניתן לקנות עם ההחזרים אפילו חדרי ילדים (מיטות נוער וארונות) של "רהיטי הנגר".
אחד ממנהלי קשרי קהילה גם אמר שלא יהיו שום שינויים.אני ביררתי השבוע מול מנהל קשר הקהילה במכבי,
והוא אמר שהאתר בעצמו עוד לא הכי מעודכן,
וכרגע נראה שלפי הוראת משרד הבריאות כל הכללים יהיו בתוקף מה1/1 ולא כמו שדובר שרק ממרץ.
ובכל הקופות זה אותו דבר בידיוק!
מה השוני לגבי הבראה?
עיזבו,אני ביררתי השבוע מול מנהל קשר הקהילה במכבי,
והוא אמר שהאתר בעצמו עוד לא הכי מעודכן,
וכרגע נראה שלפי הוראת משרד הבריאות כל הכללים יהיו בתוקף מה1/1 ולא כמו שדובר שרק ממרץ.
תבדקי בהודעות הקודמותמה השוני לגבי הבראה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: