עם הכל הסכמתיולא יפה עשו לוין שמעלים את המחיר ,כעת מס' 5 -81 ש''ח
מתי בררת?מידי פעם יוצאת שמועה כזאת ואחרת על בשר לוין-בעקרון עד כמה שידוע לי בררתי אצל אברכים מארגנטינה אפי' לא מהקהילה שלו וכו' וכו' ,אין שום שינוי והם מחזיקים זאת כמהודר,הרב הגאון הגר''י בן נעים [נחלת משה]אמר לי שהוא היה שם לפני כמה שנים ,והיה מרוצה ,כמו כן ידוע לי באופן אישי ממערכת הכשרות הליטאית הידועה שהם לוקחים לפעמים שוחטים שלו והם בעלי ירא''ש מיוחדת-בכל כשרות מהודרת יש איזה דבר שמקפידים יותר -כוונתי רק לכשרויות המהודרות ביותר וד''ל,ולא יפה עשו לוין שמעלים את המחיר ,כעת מס' 5 -81 ש''ח ,במשנת יוסף 90ש''ח ,דברתי עם הרב פולק והוא אומר שכוונתם לש''ש והבוחר יבחר.
רווח של 10 שח או 20 שח לקילו זה לא הרבה זה אולי אפילו על גבול ההפסדומביני עניין אומרים שהרווח על כל ק''ג הוא למעלה מ10ש'ח,והיה ניתן למכור בהוזלה של עשרות ש''ח לק''ג
לא כשכל אחד בשרשרת היבוא לוקח רווח של 10 ש"ח לקילו!רווח של 10 שח או 20 שח לקילו זה לא הרבה זה אולי אפילו על גבול ההפסד
דרום אמריקה ופוליןסתם מעניין, באיזו מדינה השחיטה של משנת יוסף/שארית?
ארגנטינה או אורוגוואי?דרום אמריקה
דרום אמריקה ופולין
השחיטה האחרונה של שניהם היה בפוליןארגנטינה או אורוגוואי?
המחיר מתייקר ביחסיות לפסח תשפ"ג ב2-3 שח לק"ג.מידי פעם יוצאת שמועה כזאת ואחרת על בשר לוין-בעקרון עד כמה שידוע לי בררתי אצל אברכים מארגנטינה אפי' לא מהקהילה שלו וכו' וכו' ,אין שום שינוי והם מחזיקים זאת כמהודר,הרב הגאון הגר''י בן נעים [נחלת משה]אמר לי שהוא היה שם לפני כמה שנים ,והיה מרוצה ,כמו כן ידוע לי באופן אישי ממערכת הכשרות הליטאית הידועה שהם לוקחים לפעמים שוחטים שלו והם בעלי ירא''ש מיוחדת-בכל כשרות מהודרת יש איזה דבר שמקפידים יותר -כוונתי רק לכשרויות המהודרות ביותר וד''ל,ולא יפה עשו לוין שמעלים את המחיר ,כעת מס' 5 -81 ש''ח ,במשנת יוסף 90ש''ח ,דברתי עם הרב פולק והוא אומר שכוונתם לש''ש והבוחר יבחר.
לא.אין לבשר הרב לוין אסאדו???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: