הם כבר נתנו..הבד''ץ לא נותנים כשרות לסלמונלה
הם כבר נתנו..הבד''ץ לא נותנים כשרות לסלמונלה
הכשרות השתנתה. צריך לשים לב,גם פה השאירו את אותה אריזה ומה יגרום לאנשים להשים לב???
יש רבנים שמבינים בכשרות ואומרים שכל ההכשרים של חו"לואולי זה אפילו באותו רמת כשרות של העדה.
מה רצית שהם יעשו?מה שברור שהיה מתבקש שתהיה ניראות הרבה יותר בולטת להבדל בין מוצרים בהכשר העד"ח לאלו של איגוד הרבנים.
\
התגובה שלך פוגענית ומתנשאת.יש רבנים שמבינים בכשרות ואומרים שכל ההכשרים של חו"ל
זה פחות מרבנות פה בארץ !
ולכן אצלנו לא נוגעים בכלל בכשרויות של חו"ל
זו תגובה מסוכנת, מעניין מי אמר את זה, או שזה סתם שמועה.יש רבנים שמבינים בכשרות ואומרים שכל ההכשרים של חו"ל
זה פחות מרבנות פה בארץ !
אני שמעתי את זה באוזני בדרשה של רב גדול שמבין בכשרות (והייתי באותו מקום)זו תגובה מסוכנת, מעניין מי אמר את זה, או שזה סתם שמועה.
ח"ו לא הייתי מעז להגיד כזה דבר אם לא הייתי שומע מפורש מפי רב גדול מאוד שמבין בכשרותהתגובה שלך פוגענית ומתנשאת.
לא הבנתיח"ו לא הייתי מעז להגיד כזה דבר אם לא הייתי שומע מפורש מפי רב גדול מאוד שמבין בכשרות
זה לא רק שהוא מוציא את כל החוצניקים ככאלה שאוכלים משהו שהוא פחות מרבנותאתה רוצה לומר שכל אותם יהודים צדיקים ויראים שגרים בחול אוכלים בכשרות שטובה פחות מכשרות רבנות?
גם בדברים שמיוצרים בארץ רוב הרכיבים מחו"ל.יש רבנים שמבינים בכשרות ואומרים שכל ההכשרים של חו"ל
זה פחות מרבנות פה בארץ !
זה ספציפית לא נכון, החרדים בחול לא אוכלים מוצרים שיש בהם חלב עכום.אבל יש פסיקות שנוגעות לחו"ל לגבי חלב עכו"ם ועוד
לא מדויק.מי שאוכל שם חלב עכום זה מי שגם בארץ יאכל.
חלב עכו"ם גם רשום במפורש שזה חלב עכום,אבל יש פסיקות שנוגעות לחו"ל לגבי חלב עכו"ם ועוד
רוב מי?והרוב לא אוכלים את זה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: