עזרה שימו לב ל"קליפים" של המוזיקה החסידית לפני שנותנים לילדים לראות

מצב
הנושא נעול.

קוקו קוקו

משתמש צעיר
שימו לב לא להיות תמימים כמוני, שטעיתי וחשבתי שסרטונים של מוזיקה חסידית הם נקיים וטובים, ושאפשר לתת לילדים לראות.
היום הילדה (4+) ראתה במקרה את הסרטון הזה: https://www.youtube.com/watch?v=kBZVPas7pSk של מנדי וויס, ובתוך הקליפ היא נחשפה למראות אלימים ומפחידים של שודדי דרכים רשעים שחוטפים וקושרים באלימות אנשים וחוסמים להם את הפה ומכים ומפחידים אותם ומאיימים להרוג אותם ובפנים מלאות רוע באופן בוטה מאד.
הבת שלי נבהלה מאד והתחילה לבכות. וממש לא היה פשוט להרגיע אותה. גם אחרי שהרגעתי אותה, היום בלילה היא בוכה במיטה ולא נרדמת מפחד השודדים הרשעים.
מראות של אלימות ורוע כאלו לא הייתי רוצה שהיא תראה. וחבל מאד שלא הבנתי שאפילו סרטונים של זמרים חסידיים צריך לבדוק טוב לפני שהילדים רואים.
ולזמרים היקרים (ולשרולי ברונכר הבמאי והמפיק). בבקשה תיקחו אחריות על מה שאתם עושים. את השירים החסידיים אוהבים גם ילדים קטנים, וממש לא מתאים לשים כאלו סצנות אלימות.

1703616254096.png

1703616345257.png

1703616557229.png

1703616867577.png
1703616557229.png
1703617175140.png

קבצים מצורפים

• 1703616683299.png
    1703616683299.png
    1.1 MB · צפיות: 39
נערך לאחרונה ב:

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
יש קליפ ("דאווענען מנחה" או "מנחה", זה השם שלו )
רואים שם אדם תלוי הפוך על עץ ואש דולקת מתחתיו
משהו הזוי...
אבל זה לא חדש לנו שחייבים לבדוק כל דבר לפני שמראים לילדים
הכותרות וההגדרות ממש לא משנה
"חסידי" "שמור" "פרום"
לא משנה איך קוראים לזה. משנה מה התוכן.

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
שימו לב לא להיות תמימים כמוני, שטעיתי וחשבתי שסרטונים של מוזיקה חסידית הם נקיים וטובים, ושאפשר לתת לילדים לראות.
היום הילדה (4+) ראתה במקרה את הסרטון הזה: https://www.youtube.com/watch?v=kBZVPas7pSk של מנדי וויס, ובתוך הקליפ היא נחשפה למראות אלימים ומפחידים של שודדי דרכים רשעים שחוטפים וקושרים באלימות אנשים וחוסמים להם את הפה ומכים ומפחידים אותם ומאיימים להרוג אותם ובפנים מלאות רוע באופן בוטה מאד.
הבת שלי נבהלה מאד והתחילה לבכות. וממש לא היה פשוט להרגיע אותה. גם אחרי שהרגעתי אותה, היום בלילה היא בוכה במיטה ולא נרדמת מפחד השודדים הרשעים.
מראות של אלימות ורוע כאלו לא הייתי רוצה שהיא תראה. וחבל מאד שלא הבנתי שאפילו סרטונים של זמרים חסידיים צריך לבדוק טוב לפני שהילדים רואים.
ולזמרים היקרים (ולשרולי ברונכר הבמאי והמפיק). בבקשה תיקחו אחריות על מה שאתם עושים. את השירים החסידיים אוהבים גם ילדים קטנים, וממש לא מתאים לשים כאלו סצנות אלימות.

צפה בקובץ המצורף 1534695
צפה בקובץ המצורף 1534696
צפה בקובץ המצורף 1534700
צפה בקובץ המצורף 1534706צפה בקובץ המצורף 1534700
צפה בקובץ המצורף 1534717
בנטפרי זה חסום.
אולי עוד סוג של פתרון..

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai

אחג

משתמש מקצוען
אני לא חושב שהפתרון זה בחסימה, כי א"כ הרבה מהקליפים צריכים להיחסם... וגם זה לא יגיע למפיקים
לדעתי צריך לפנות אליהם ולדרוש שבכל כזה קליפ תהיה אזהרה בהתחלה שזה קליפ עם מראות שלא מיועדים לילדים(ולמבוגרים)
מי שיכול לפנות אליהם, יבורך

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה