לא מצאתי שרשום באתר, תוכלו לשלוח לי לינק? תודהצריך בדר"כ מהשלושה חודשים האחרונים או חצי שנה כתוב באתר שלהם, וטסטים בדרך כלל עד שנה אחורה או שהרופא רושם באישור שאין צורך בטסטים עדכניים
לא מצאתי שרשום באתר, תוכלו לשלוח לי לינק? תודהצריך בדר"כ מהשלושה חודשים האחרונים או חצי שנה כתוב באתר שלהם, וטסטים בדרך כלל עד שנה אחורה או שהרופא רושם באישור שאין צורך בטסטים עדכניים
היא מאד בלחץ מהמילה הזו
ליתר ביטחון הלכתי לבדוק מה כתוב אצלנו...היא מאד בלחץ מהמילה הזו
לומר לה שאת כותבת מנסיון?
בוועדה יהיה יותר קשה להשיג?
וקיבלתם?ליתר ביטחון הלכתי לבדוק מה כתוב אצלנו...
הרופאה כתבה ככה: "מכיון שמדובר באלרגיה שיכולה להיות מסכנת חיים, יש להקפיד על אכילה בהשגחה צמודה של מבוגר, יש לשאת אפיפן באופן קבוע לשימוש במקרה של תגובה אלרגית קשה"
זו בקשה שניה או ראשונה שלכם?קיבלנו
הגשנו את הבקשה דרך האתר
תודה רבהראשונה
צריך לאחר שנתיים בקשה חדשה ואחרי זה לאחר שלוש שניםיש גיל מסוים שמאז מקבלים ברצף עד גיל 10?
אפשר עד שנה אחורה מצ"ב החוזר ילד נכהלא מצאתי שרשום באתר, תוכלו לשלוח לי לינק? תודה
להרגיעך...מתייעצת עבור חברה:
במסמך שהרופאה כתבה
מופיעות המילים: ידוע על אלרגיה לחלב...
לסיכום: עלול לגרום לתגובה אנפילקטית,
זקוקה להשגחה צמודה בזמן האוכל ואפיפן למקרה חירום.
היא שואלת האם המילה עלול יכולה לגרום לדחיית הבקשה?
ולפיכך עדיף לגשת קודם לערעור?
(הערעור הוגש בלי קשר, המכתב לא הגיע, ולא יודעים מתי הוועדה...)
תכל'ס כמה אנשים קיבלו?
מוכנים לעזור, מה צריך לדעת?נשמח מאוד
שמישהו שיש לו ילד כבן 2.5
שאלרגי וזכאי לקצבה
שיפנה אליי לאישי
פל' 0556778090
מייל F6778090ֲ
שטרודל ג'ימל נקודה קאם
תודה רבה
בני אלרגי לאגוזים, זה קרה בפתאומי. וקרה פתאומי גם שלא אכל משהו שעלול להכיל אגוזים.מדובר באלרגיה מסכנת חיים לריח של דג מסויים (הריח יוצר שלפוחיות וכו).
בצהרונים אין את הדג הזה.
בבית לא מכניסים את הדג הזה.
היא לא גדולה מספיק בשביל ללכת לבתים אחרים לבד...
בקיצור,
תלוי מה המקרה.
היא מתחילה לגדול והחשש שלי שתלך לחברה שיבשלו שם בדיוק את הדג הספציפי.
הם באמת כל הזמן שולחים לי מיילים שאסדר את עניין האוכל.בני אלרגי לאגוזים, זה קרה בפתאומי. וקרה פתאומי גם שלא אכל משהו שעלול להכיל אגוזים.
בסיכון חיים, כדאי שיהיה מיותר...
ובשביל לקבל קיצבה, כמובן שחייבים לממש את המרשם לאפיפן. (שלא נצטרך).
וחייב סיכום מרופא אלרגולוג. ואגב, איך מאשרים לך בצהרון שתהיה ללא סייעת?
רק כדי שלא להשלות סתם אנשים, גם לפי ההנחיות החדשות צריך לכל הפחות הוכחה בטסטים על אלרגיה למזון, גם לאח של ילד אלרגיב"ה זו שמחה גדולה, שהמון משפחות מקבלות את המגיע להם בצדק, בלי ערמומיות וקומבינות, בהגשה פשוטה.
אני לבד שלחתי כמה וכמה משפחות, כשאחת מהם (אברך כולל) היתה לה הפתעה מדהימה, היא הגישה לפני פסח ובחוה"מ קיבלו הודעה שאישרו להם 50% נכות לילדם האלרגי לחלב שזה 1527 ש"ח לחודש, אבל ההפתעה הגדולה היתה שהם קיבלו שנה אחורה שזה 18,324 ש"ח בבת אחת.
וכעת היות ויש להם ילד נוסף שיש לו רק 'רגישות לחלב' על אף שהוא לא ברמה מסכנת חיים ובלי אפיפן, הם הגישו גם עבורו ועל פי ההנחיות החדשות הם קיבלו גם על הילד השני עוד 50% נכות שזה 1527 ש"ח נוספים לחודש (וכנ"ל שנה אחורה).
עכשיו תחזיקו ראש טוב, החוק אומר שמי שיש להם 2 ילדים שמקבלים קצבת נכות אז יש להם תוספת של עוד 50% לכל אחד מהם ממה שהוא מקבל, כלומר הם מקבלים 1527 ש"ח כפול 2, פלוס 763.5 ש"ח נוספים לכל אחד, בסך הכל לחודש 4581 ש"ח!
לא חבל על זה? רוצו לידידים וקרובי המשפחה ותיידעו אותם, ממש חבל על כסף יהודי שהולך לליברמן ושות'.
בוודאי! צודק ב-100%!רק כדי שלא להשלות סתם אנשים, גם לפי ההנחיות החדשות צריך לכל הפחות הוכחה בטסטים על אלרגיה למזון, גם לאח של ילד אלרגי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: