אם את משתמשת בראוטר אז כל זמן שמחובר לחשמל...אוףף הלחצתם אותי עם הקרינה...
גם שהאינטרנט מכובה יש קרינה?
אם את משתמשת בראוטר אז כל זמן שמחובר לחשמל...אוףף הלחצתם אותי עם הקרינה...
גם שהאינטרנט מכובה יש קרינה?
נכון, בגלל שעגבניה זה דבר שאנחנו מרגישים וממששים, וקרינה זה דבר מעורפל שאפשר לעשות כסף מהפחדות של אנשים ממנו.לא דומה קרינה לעגבנייה...
אכן, קרינה מייננת גורמת לסרטן. כל הנידון כאן הוא על קרינה בלתי מייננת.גם בממסד המדעי ממליצים להתרחק מסוגים מסוימים של קרינה.
ממש לא!!נכון, בגלל שעגבניה זה דבר שאנחנו מרגישים וממששים, וקרינה זה דבר מעורפל שאפשר לעשות כסף מהפחדות של אנשים ממנו.
ה' ברא את פטריית הרעל, שהיא עשויה מחומרים טבעיים בדיוק כמו עגבניה, וכן, היא הורגת אנשים.ממש לא!!
עגבניה ד' ברא והיא עשויה מחומרים טבעיים (בהסתייגות קלה מכל חומרי ההדברה וכו')
ואילו קרינה היא תוצר של עשרות השנים האחרונות
בהשפעת הקידמה והתפתחות הטכנולוגיה
@yonatanrה' ברא את פטריית הרעל, שהיא עשויה מחומרים טבעיים בדיוק כמו עגבניה, וכן, היא הורגת אנשים.
אנשים מגדלים עגבניות, היא לא גדלה לבד. באותה מידה אנשים מייצרים מוצרים מסויימים שיש בהם את ה"קרינה" הבלתי מייננת שה' ברא, שהבעיה היחידה בה היא ששמה משותף לקרינה המייננת, שידועה כגורם מסרטן.
אני לא סוכן של שום יצרן קרינה, אבל אני נגד הפחדת הציבור בדברים שאין להם כל שחר.@yonatanr
בדר"כ אני אוהבת את התגובות שלך
אבל פה נשמע שאתה סוכן של יצרני הקרינה
מה אתה כ"כ בעד?
ברור שזה דבר לא חיובי
אולי לא ברמת ההיסטריה כאן באשכול
אבל אתה לא צריך לחפות על הקרינה החמודה
שנרב קיצוני מאד בכל נושא, תקרא את הגיגיו על פרשת השבוע, אותו רעיון.אני לא סוכן של שום יצרן קרינה, אבל אני נגד הפחדת הציבור בדברים שאין להם כל שחר.
אני מצרף קובץ של הפרופסור לפיזיקה נדב שנרב, שבו הוא מסביר את העניין היטב.
את דבריו של שנרב הבנתי והזדהיתי. לא קראתי מאמר שעונה ודוחה את דבריו.שנרב קיצוני מאד בכל נושא, תקרא את הגיגיו על פרשת השבוע, אותו רעיון.
יש הרבה מדענים שממליצים להרחיק את הטלפון מהגוף, להמנע מלהשתמש בבלוטוס' ועוד ועוד, מחשש שהקרינה כן מזיקה.
אני לא פיזיקאי ואין לי דעה בנושא, רק קראתי כמה מאמרים לכאן ולכאן.
יש לי מאמרים כתובים בירחון מודפס (וגם אותו אני צריך לחפש). ראיתי עוד ברשת.את דבריו של שנרב הבנתי והזדהיתי. לא קראתי מאמר שעונה ודוחה את דבריו.
אם יש לך מאמרים לצד השני, אשמח שתעלה אותם כאן.
יש לי מחשב נייד לנובו,
אני לא מוצא את ההגדרה שמפסיקה את הטעינה כשמגיע לשבעים אחוז,
איפה זה נמצא?
לדעת כל המומחים פה אחד
יש לנקוט באמצעי זהירות(כמו שנכתב קודם, להשתדל להמעיט שימוש במחשב בזמן טעינה וכו')
כיון שאין יודעים אם אכן קרינה גורמת נזק בוודאות
כנ"לאני משתמש חופשי גם כשהמכשיר בטעינה,
בה' אני חי..
מאחלת עד 120אני משתמש חופשי גם כשהמכשיר בטעינה,
בה' אני חי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: