ופשוט למרוח עם מכחול?אולי לקה סמיכה? (להשיג בחנויות יצירה)
זה יקר יותר מפלסטלינה?גם אני ממליצה לעבוד עם CLAY
יותר נוח ורך ומתיבש מהמם
אני מצרפת פה משהו קטן שעשתה הבת שלי בימים האחרונים מקליי , פתחה קונדטוריה ...
זה מה שהתכוונתי! שאני צריכה משהו יותר חזק מזה! הדבק לא ממש מחזיק את הפלסטלינה.....אפשר למרוח על היצירה מהפלסטלינה, דבק פלסטיק לבן, הוא מתייבש הופך לשקוף ונותן מעטה על הפלסטלינה ,
לא בהכרח , תלוי בסוג האריזהזה יקר יותר מפלסטלינה?
אגב, את מבני ברק ? איפה את קונה הכי בזול ?לא בהכרח , תלוי בסוג האריזה
הכי זול ז בשקיות קטנות
,אני אוהבת לקנות חבילה של 15 -30 צבעים בקופסאות קטנות
ויש בדלי גדול
אם את מבני ברק יש אחת מחנויות השקל, לא יודעת את השם המדוייק, אחת באזור כיכר ברטנורא, ואחת ברחוב ירושלים (איפה שהיה בזאר שטראוס ואח"כ לבינגו) הם מוכרים סליים ב-1 ש"ח בשקית עם פסגור, רק לא תמיד יש מבחר צבעים נורמלי.זה יקר יותר מפלסטלינה?
בדיוקופשוט למרוח עם מכחול?
סליים זה רעיון מעולה, אפשר לקנות ממש בזול בממלכת השקל בבני ברקאולי תעבדי עם סליים
הוא מתייבש לחומר כמו סול
כןיצירות מסליים נשמרות היטב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: