אבל רק של אוסם!!בבמבה משקית שהייתה פתוחה כל הלילה
בתכל'ס זה הכי טעים כשזה יבש...
השאר באמת נהיים מגעילים, לענ"ד
אבל רק של אוסם!!בבמבה משקית שהייתה פתוחה כל הלילה
השאר מגעילים גם לפני.אבל רק של אוסם!!
השאר באמת נהיים מגעילים, לענ"ד
זה אחד הדברים!!! מתי שבא לך לנשנש משהו וגם להיות שבע ממה שאת אוכלת, זה בול...!לחמניה עם תפוציפס שמנת בצל וגבינה לבנה, או עם ביסלי גריל וגבינה לבנה, טעיםם
מוכר...אבל לאלה שלא מכירים מסכימה עם זה שזה ממש טעים!! אז כדאי לכם לנסות..אבל קרונפלקס עם חלב ואבקת שוקו!!!
רק מלחשוב על זה בא לי להקיא!!!אורז עם קקאו וסוכר
חח דוד שלי זה האוכל שהוא הכי אוהב במבה יבשה..יש לנו אחד במשפחה שפותח את הבמבות כדי שיתייבשו.
גרגרים או ממרח?יש לי חברה שאצלם במשפחה אוכלים אורז עם חומוס...
לי נשמע אחד הגרועים...
תנסו, תשתפו אח"כ. אבל לא לוקחת אחריות!
ולמרוח על הלחם חמאת בוטנים עם ריבה- זה נראה לי הממרח האמריקאי הלאומיבארה"ב מאוד נפוץ לאכול לטקעס [לביבות תפו"א] עם רסק תפוחי עץ.
וזה גם יאמיולמרוח על הלחם חמאת בוטנים עם ריבה- זה נראה לי הממרח האמריקאי הלאומי
בערך כמו תה עם חלב לאנגלים
ממרח.גרגרים או ממרח?
וואו קלעת לטעם שליבבמבה משקית שהייתה פתוחה כל הלילה
ברור פינאט באטר אנד ג'ליולמרוח על הלחם חמאת בוטנים עם ריבה- זה נראה לי הממרח האמריקאי הלאומי
בערך כמו תה עם חלב לאנגלים
דווקא לא כזה ניגוד טעמים לדעתיממרח.
יש לזה מקור בגמרא, זכור לימי למען ה' המציא שוקולד עם מלח??
למה נהיה מקובל?
נכון! ומשמין.ברור פינאט באטר אנד ג'לי
האמת? טעים!
לא!!!!!!!!!!!!!!חברה אמרה לי שאמא שלה מכינה עוף עם זיתים לא ניסיתי אבל נשמע הזוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: