סליחה שאני אומר אבל באשכול הזה אנשים כן רוצים דונה אז לא חייב להציקתפסיקו להרוס לתינוקות שלכן את עמוד השדרה עם הדונה ההזויה הזאת.
השימוש המקורי בארה"ב הוא מהרכב לבית גג
פשוט כואב לראות תינוקות בתנוחה כזאת שעות
תפסיקו להרוס לתינוקות שלכן את עמוד השדרה עם הדונה ההזויה הזאת.
השימוש המקורי בארה"ב הוא מהרכב לבית גג
פשוט כואב לראות תינוקות בתנוחה כזאת שעות
פחות 300 שח עם הכרטיס אשראי של דרים כארד. עכשיו באתר יוצא יותר זול. יש מצב שיש כפל מבצעים ואז בכלל הרווחת. מאמינה שגם בבלאק פריידי תהיה הנחה אבל בלי התחיבותיש למישהי כאן נסיון עם קנייה של דונה בשילב?
כמה יוצא עם ההנחות של יומולדת וכו
יש לי יומולדת ב11
צריך כרטיס אשראי משהו???
מי יכולה לתת לי מידע בנושא?
השתמש במועדון של שילב או בדרים כארד של פוקס?קניתי היום בשילב דונה.
יש עכשיו הנחה של 20 אחוז בנוסף יש לי את הדרים כארד הטבת יום הולדת אז היה לי הנחה של עוד 30 אחוז ביחד יצא חי 1500 ממש שווה ובנוסף צבירת נקודות של 150 ש"ח וככה יצא שקיבלתי תיק כמעט בחינם
זה בנוסף להנחת מועדון ??שלום
ניתן לקנות דרכי בהנחה 15% בקנייה בשילב על כול סכום
בקנייה דרך כרטיס של הסתדרות המורים
אפשרי בבית שמש
אתה יכול להעלות אותו לכאן?יש אשכול גדול של 40 דפים על דונה חבל שיהיה 2
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: