יש לך מתכון לזה? מחפשת מה לעשות עם 1 ק"ג פסיפלורה קפואהשייק פסיפלורה
יש לך מתכון לזה? מחפשת מה לעשות עם 1 ק"ג פסיפלורה קפואהשייק פסיפלורה
אין לי מתכון מדויקיש לך מתכון לזה? מחפשת מה לעשות עם 1 ק"ג פסיפלורה קפואה
שייק ירוק אני מכינה מאבוקדו, מיץ תפוזים, סוכר לפי הטעם, וקיוי שנותן גם מראה יפה בגלל הנקודות השחורות. אין לי מתכון מוסדר, תתחילי עם 3 אבוקדו, תדללי עם מיץ תפוזים עד לסמיכות הרצויה, ואח''כ סוכר עד למתיקות שאת רוצה, בסוף תכניסי לבלנדר קיוי. בהצלחה.אני צריכה להכין לאירוע שייק פירות ל80 איש
חשבתי לקנות כוסיות מחולקות
צד אחד תותים
צד שני קווי או פסיפלורה (קיווי יותר יפה בצבע -וורוד עם ירוק. אבל לא מצאתי מתכון קל)
חשוב לי מתכונים קלים בלבד
בלי ריץ /גלי וכד'
תותים זה לא בעיה-
אני עושה הרבה פעמים תותים קפואים עם מיץ תפוזים וסוכר. יוצא מעולה
מה לשים בצד השני?
יש למישהו מתכון קל לשייק /נקטר ירוק?
או לחילופין, מתכון קל ומהיר לשייק עם פסיפלורה?
מתאים אפרסק שימורים עם קצת פסיפלורה? הולך טוב ביחד?
בעיקרון אני צריכה להביא מנה אחרונה, לא משנה איזה
שייק /נקטר בשני צבעים היה נשמע לי הכי קל ומרשים
אם יש לכם רעיונות נוספים או משהו נחמש וקל לשים לצד השייק- אשמח לשמוע
לא ניסיתי, אבל אם יש לך מספיק זמן תנסי. תכיני היום, תקפיאי, ותראי מחר מה קורה עם זה... לדעתי שייק זה רק טרי, אבל שווה ניסיון אם את צריכה כמות גדולה.אם אני מכינה מפרי+מיץ, ומקפיאה -האם זה יהיה טוב באירוע (כמובן להפשיר קודם)?
תלוי איזה פרי,לא ניסיתי, אבל אם יש לך מספיק זמן תנסי. תכיני היום, תקפיאי, ותראי מחר מה קורה עם זה... לדעתי שייק זה רק טרי, אבל שווה ניסיון אם את צריכה כמות גדולה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: