עשינו סירת הוריקן היה ממש כיף , יש המתנה של ארבעים דקות , אבל טיילנו במרינה זה חלק מהטיול
תודה!
יכולה לתת לי פרטים? צריך להזמין מראש?
או שפשוט להגיע.
עשינו סירת הוריקן היה ממש כיף , יש המתנה של ארבעים דקות , אבל טיילנו במרינה זה חלק מהטיול
פשוט להגיע . יש 2 דוכנים , תיקחו מה שמתאים לכם לפי השעה הרצויה וסוג השייט , תרכשו כרטיסים ותטיילו בסביבה עד שעת השייטתודה!
יכולה לתת לי פרטים? צריך להזמין מראש?
או שפשוט להגיע.
זו סירה ענקית, אניה...
40 50 איש.
תערובת צפופה,
או הגדרה אחרת?
התכתבתי עם שייט מעל הגלים והנה הפרטים נכון לאתמול- תהנו!!!ו'שמרו' לכם את התור?
איך זה עובד?
זה באשדוד?התכתבתי עם שייט מעל הגלים והנה הפרטים נכון לאתמול- תהנו!!!
שלום וברכה
להלן האופציות שיש לנו להציע :
ספינת ישראל 1 בעלות של 25 שח לאדם שייט של 40 דק' מינימום 50 נוסעים מקסימום 200 נוסעים.
ספינת הוריקן אפורה בעלות של 35 שח לאדם שייט של 25 דק' מינימום 10 נוסעים מקסימום 14 נוסעים.
ספינת הוריקן צהובה בעלות של 35 שח לאדם שייט של 25 דק' מינימום 10 נוסעים מקסימום 20 נוסעים.
ספינות ספידי אפורה+ספידי כתומה בעלות של 40 ש"ח לאדם שייט של 20 דק' מינימום 10 נוסעים מקסימום 15 נוסעים .
בננה בעלות של 50 שח לאדם שייט של 20 דק' מינימום 6 נוסעים מקסימום 12 נוסעים.
אבוב בעלות של 60 שח לאדם שייט של 20 דק' מינימום 5 נוסעים מקסימום 10 נוסעים.
ספינת חללית צהובה-סופר טורנדו בעלות של 50 שח לאדם שייט של 20 דק' מינימום 10 נוסעים מקסימום 14 נוסעים .
יאכטת קאטמרן בעלות של 50 ש"ח לאדם שייט של 40 דק' מינימום 12 נוסעים מקסימום 20 נוסעים.
על מנת לבצע הזמנה יש למלא טופס מצורף ולהשיבו לפקס 08-9402439
לשאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך במייל או בנייד 0523271774 תודה
חברתי הגיעהלפארק עם קסדות וסקטים ולא נתנו להיכנס,הגיעו קבוצת חילונים עם כדור ונכנסו,כן יש שנאת חרדים וזה לא מהיום!!!!!!!!!!!!!אז תעשו גם אתם פעילות ספורט.
ועל הדרך תראו שגם חילונים לא נהנים מהמתקנים.
די כבר עם הנחיתות!
מצטרף לשאלה....סליחה שאני מקפיצה את הנושא
מישהו יודע על שיט זוגי באשדוד - מינימום 2 אנשים?
ויכול לתת לי פרטים.
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: