אפשר לקבל פרטים?יש בהרצליה שייט רשתות
מישהו העלה פה אני ינסה לחפשאפשר לקבל פרטים?
כתובת/ טלפון?
שומר שבת?שיט, זה זה הקלאסי שנכנסים לסירה פדלים או משוטים ושפוט שטים להנאתכם?
אם כן, אז יש השכרת סירות שייט בנחל הירקון כשאני הייתי שם בעבר לא היה שם אף אחד היינו ממש לבד וזה נחמד הרבה יותר מהשייט באגם הפארק
המחירים כמו בפארק עצמו
התקשרתי אליהם הרגע ושמחתי לשמוע שסגורים בשבת (גם ביום שישי הסגירה בשעה מוקדמת יותר)שומר שבת?
הם פתוחים בשבת הם שקרניםםםםםםםםהתקשרתי אליהם הרגע ושמחתי לשמוע שסגורים בשבת (גם ביום שישי הסגירה בשעה מוקדמת יותר)
אגב זה אותו המפעיל של השייט בפארק עצמו כך שזה רלוונטי גם לזה
אפשר את הטלפון שלהם?התקשרתי אליהם הרגע ושמחתי לשמוע שסגורים בשבת (גם ביום שישי הסגירה בשעה מוקדמת יותר)
איפה הם נמצאים? ליד הכדור פורח?התקשרתי אליהם הרגע ושמחתי לשמוע שסגורים בשבת (גם ביום שישי הסגירה בשעה מוקדמת יותר)
התקשרתי אליהם הרגע ושמחתי לשמוע שסגורים בשבת (גם ביום שישי הסגירה בשעה מוקדמת יותר)
איך אפשר לדעת?הם פתוחים בשבת הם שקרניםםםםםםםם
תבדקו באתר תראו שהם פתוחים
03-6420541אפשר את הטלפון שלהם?
לא, הכדור פורח נמצא בתוך הפארק עצמו ליד האגם.איפה הם נמצאים? ליד הכדור פורח?
לא ראיתי כזה דבר באתרהם פתוחים בשבת הם שקרניםםםםםםםם
תבדקו באתר תראו שהם פתוחים
יש שם גם סירות מנוע. מאד כיף.יש השכרת סירות שייט בנחל הירקון כשאני הייתי שם בעבר לא היה שם אף אחד היינו ממש לבד וזה נחמד הרבה יותר מהשייט באגם הפארק
המחירים כמו בפארק עצמו
השיט פרוץ בגני יהושע?באשדוד יש כל סוגי השייט
יש שם גם סירות מנוע. מאד כיף.
זהירות - הלכנו משם לגני יהושע והדרך היה מאד פרוץ.
תיקנתי הפוסט. גני יהושע לא היה הבעיה אלא ההליכה מהירקון להגן.השיט פרוץ בגני יהושע?
והשיט בגני יהושע מחלל שבת?תיקנתי הפוסט. גני יהושע לא היה הבעיה אלא ההליכה מהירקון להגן.
אין לי מושגוהשיט בגני יהושע מחלל שבת?
כןוהשיט בגני יהושע מחלל שבת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: