הייתי היום אצל רופאה שמטפלת בשיטה שלואני וקרובות משפחה שלי עשינו אצלו, שווה כל שקל.(הוא בארץ?)
הוא טופל על ידי הרופא שהמציא את השיטה או ע"H אחד הרופאים שעובדים בשיטה שלו?אחי טופל על ידו בגיל 16.
מה את רוצה שאברר לך?
מה היה גודלת השומות?אני טופלתי על ידו לפני 4 שנים, היום אין זכר לשומות.
יש להם שירות. אם אתה לא מרוצה אפשר לחזור אליהם והם יטפלו בך שוב.
המחיר שלו גם לא יקר.
רק צריך לברר האם החומר שהוא משתמש בריא. (הוא מתבסס על חמרים טבעיים אני חושבת)
אצל רופא עור זה אומר לעשות ניתוחלא עדיף אצל רופא עור?
שומה יכולה להתפתח לגידול סרטני.
בבני ברק בהיכל הרפואהאיפה הוא מקבל?
מתחיל ב300 ש"חכמה עולה?
עשיתי ניתוחון בקופת חולים בחדר אחיות ע"י רופא כירורג להסרת 2 שומות.שלום,
מכירים את שיטת תל אורן להורדת שומה?
אם יש לכם המלצות או ההפך אשמח מאוד לשמוע.
תודה רבה
אני יודעת שרופאי עור לא ממליצים ואפילו אומרים לברוח מכל השיטות הלא בטוחות,
כשמוציאים שומה היא נשלחת למעבדה לבדיקה,
אני רציתי לעשות לפי השיטה הנ"ל וכשאמרתי לרופאת עור ידועה היא ממש כעסה שאנשים עושים דברים שטותיים שיכולים לגמור את החיים שלהם (אם זה חלילה גידול)
לא יודעת מה לאמר שמעתי הרבה שעשו ונהנו ולא קרה להם כלום אבל אני לא לקחתי סיכונים עשיתי בניתוחון נשארה צלקת קטנטונת לא היה כואב בכלל. (באמת סתם פחדתי...)
הלינק הזה מגיע לחדרי חרדיםזה לא" כל מיני שיטות" אלו שמשתמשים בחומר שלו הן רופאי עור, ומפתח התרופה עצמו הוא רופא עור קוונציונלי שניסה להכניס את השיטה שלו בארץ, וכששמו לו "רגליים" - עבר לשוויץ, שם הוא מצליח מאד!!, ונתן הרשאה או מכר - לא יודעת בדיוק - את התרופה לעוד רופאי עור בארץ.
אנחנו עשינו עשינו בחומר שלו את הורדת השומה - ואני מאד מרוצה!! וגם קרובה שלי, שהייתה לה יבלת מוזרה בצד האף, והלכה לרופאי עור וכבר עשתה ביופסיה, ופעמיים הורידה במרפאה וחזר. הגיעה אליו. הוא אמר לה שהיא תצטרך לבוא כמה פעמים בהפרשים של 3 שבועות, (שילמה רק את הפעם הראשונה)אפילו אם כבר אין סימן - להמשיך לבוא! כי זה יכול חלילה להיהפך לסרטני - והיא אכן עשתה את זה ובאמת, כמה שנים מאז וזה לא חזר!!
יש כתבה על זה, אבל אצלי לא נפתח - אז אם משהו יוכל לפתוח לטובת המתעניינים: (בתקווה שזה הלינק הנכון)
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3092942
הייתי אצל רופא עור פרטי הוא המליץ לעשות ניתוח(בהרדמה כללית)עשיתי ניתוחון בקופת חולים בחדר אחיות ע"י רופא כירורג להסרת 2 שומות.
נשארה צלקת פצפונת שעברה מאוד מהר, אחרי שנה קיבלתי מכתב הביתה שזה נבדק במעבדה ואין חשש לגידול.
הרדמה מקומית כמובן עם תפרים ומשחה שהייתי צריכה למרוח איזה חודש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: