אני הלכתי עם הבן שלי לפני כחצי שנה כי הוא לא זחלאשמח לראות מי בעד ומי נגד שיטת מדק
רוצה ללכת לבתיה גרמן
האם היא אחראית ומוסמכת?
לא יקרו לילדה שלי בעז''ה בעיות בעקבות השיטה הזאת
בתכלס באתי ללכת על זה בעיניים עצומות אבל אחרי הסיפור אני קצת חוששת
אשמח שתכוונו אותי
תודה
שמעת על בתיה?אני הלכתי עם הבן שלי לפני כחצי שנה כי הוא לא זחל
ותוך 4 מפגשים הוא זחל חופשי
אני ממש ממליצה (לא הלכתי לבתיה גרמן אלא למישהי אחרת בב"ב )
הבן שלי היה בן שנהשמעת על בתיה?
בן כמה הבן שלך היה?
זה כאב לו?
תקראי כאןאשמח לראות מי בעד ומי נגד שיטת מדק
רוצה ללכת לבתיה גרמן
האם היא אחראית ומוסמכת?
אשמח שתכוונו אותי
תודה
לצערי הבת שלי בת 1.3 עדיין לא מתיישבת לבד זוחלת רק על הגחון ולפעמים מישיבה מצליחה לרדת לזחילהאני שמעתי מרופאה שלא מומלץ
ועדיף פיזיותרפיה
אישית עשיתי פיזיותרפיה לתינוקת בת 11 חודשים שלא זחלה
ותוך חודשיים זחלה, התיישבה
ו3 חודשים לאחר מכן בגיל שנה וחודשיים כבר הלכה
לפעמים עדיף פיזיותרפיה בעקביות ע"פ שיטות שיכולות לגרום לזנק ח"ו
נכחתי בקורסים של בתיה גרמןאשמח לראות מי בעד ומי נגד שיטת מדק
רוצה ללכת לבתיה גרמן
האם היא אחראית ומוסמכת?
אשמח שתכוונו אותי
תודה
הבן שלי גם בן שנה ו-3.לצערי הבת שלי בת 1.3 עדיין לא מתיישבת לבד זוחלת רק על הגחון ולפעמים מישיבה מצליחה לרדת לזחילה
אז אולי שווה לי לנסות שיטה נוספת
ניסית גם פיזיותרפיה?הבן שלי גם בן שנה ו-3.
עד גיל שנה זחל רק על הגחון, בתנוחת זחילה מוזרה (קיפל רגל אחת וכך דחף את עצמו), לא התיישב לבד וגם לא ישב יציב.
אחרי הרבה התלבטויות (את יכולה לקרוא על זה כאן) פניתי למישהי אלופה שמטפלת בשיטת מדק, את בתיה גרמן בעצמה לא הצלחתי להשיג בשום אופן אבל למעשה כולן עובדות באותה שיטה.
החוויה עצמה היתה לא קלה, אבל התכוננתי נפשית, הכנתי את הילד, וגם תוך כדי הטיפול עצרנו מדי פעם לחיבוק ונשיקה. הכל נעשה בהרבה סבלנות ורוגע מצד המטפלת ועם הסברים מקצועיים לאורך התהליך.
תכלס, אחרי שלושה מפגשים של פחות משעה, פעם בשבוע, הילד ב"ה התחיל לזחול פרפקט על 6. אצלו ספציפית הבעיה היתה חגורת כתפיים חלשה, וחולשה של כל שרירי צד שמאל (לכן הוא קיפל את רגל ימין ולא השתמש בכלל ברגל שמאל) שנגרמה בגלל טורטיקוליס. מה שמעניין שבטורטיקוליס טיפלתי מיד, בגיל שבועיים פניתי לאוסטיאופת ששחרר את הצד התפוס, אבל השרירים נשארו חלשים מבלי שידעתי על זה.
היום ב"ה הוא זוחל בלי הפסקה, נעמד לבד וכבר מנסה לעבור בעמידה ממקום למקום.
אני אישית ממליצה, חושבת שהילד שלי הרוויח מהתוצאות המהירות של השיטה, במקום למשוך טיפול ארוך בפיזיותרפיה המסורתית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: