זה באמת לא הרבלייף
....מאז סיום תקופת הדיאטה עברו כשלושה חדשים.
בהתחלה קיבלתי גם מוצרים של הרבלייף, כחלק מהתשלום הכולל (אבקת חלבונים, תה צמחים ומשקה אלוורה).
זה באמת לא הרבלייף
....מאז סיום תקופת הדיאטה עברו כשלושה חדשים.
בהתחלה קיבלתי גם מוצרים של הרבלייף, כחלק מהתשלום הכולל (אבקת חלבונים, תה צמחים ומשקה אלוורה).
כבר כתבו....
כתבה את זה מישהי שסיימה לפני סך הכל שלושה חדשים את הדיאטה,כבר כתבו
יכול להיות שבהתחלה הם השתמשו בהרבלייף
אבל היום זה לא הרבלייף
הייתי אצליהם לפגישה
אין שום הרבליף בתפריט לא בהתחלה ולא בסוף ולא באמצע
נכון פעם בתוספת לתוכנית המדהימה שלנו המלצנו על תוספי תזונה, בהמשך הפעילות שלנו שראינו שזה לא חובה והלוקוחות מגיעות לתוצאות מדהימות בזכות העבודה הורדנו את ההמלצה הזו....
היתרונות של השיטה שלנו:
שיטת בניה ולא הריסה
אנחנו ממלאות את החסרים בגוף שהם גורמי ההשמנה שלך
איך?
ב2 דרכים:
1. איכות האוכל
2. שינוי של הרגלי תזונה
כל זה ללא תוספות רק מאוכל ממש!!!!!!
מי שרוצה שתבוא לשמוע.....
וואו חשוב לשמוע! טוב ששאלת ושנענית!אוקיי אז שלחתי להם מייל
וזאת התשובה שקיבלתי:
ואני רואה שאחרי שנסחפתי עם כל ההרצאה שלי, שכחתי לענות על השבועות של הניקוי רעלים. בזמן הניקוי רעלים מורידים למעשה את כל המאכלים הלא בריאים לגמרי (בעוד שאחר כך מותר לאכלם מדי פעם) - הרעיון לבטל את ההתמכרות לכל הדברים הלא נכונים לגוף.אשמח לשמוע מניסיון אישי מה זה בערך השבועות של הניקוי רעלים?
ולמה עולה כל כך יקר?(פי 3 מדיאטניות פרטיות אחרות) האם שווה את המחיר?
לגבי הרבלייף - דר מרק בספרו מדבר הרבה על תוספי תזונה שעלינו לצרוך כיון שאינם מצויים בתזונה בצורה מספקת. אני מאמינה שאם היה כאן אי פעם קשר להרבלייף - זה הגיע משם. אני רק יודעת שהיום ממש לא מדברים על הנושא של תוספי תזונה - אולי בגלל הפחד שיאמרו שהם קשורים להרבלייף - מי יודע?
לא באה לשכנע ספיציפית על השיטה הזאת, אבל אני במו עיני נוכחתי בהמלצות של דיאטניות קליניות מהקופה, שממש הרסו את הבריאות לאנשים. בשיטה הזו הרפואה הטבעית הוכיחה את עצמה הרבה יותר מהרפואה הרגילה. חסר להם מידע בסיסי שהיום מכירים כבר בכל העולם.ושוב אני מדגישה מנסיון שראיתי עשרות נשים שהלכו כמו עדר לשיטת שונות
מומלץ להתייעץ עם מישהו מומחה עם הסמכה לנושא אי אפשר להקיש מאדם לאדם, למשל לא לכולם ניקוי רעלים זה טוב.
לא לכולם כוסמין טוב וכו' לא כולם מסוגלות לא לגעת במתוק להתנזר לגמרי לגמרי לגמרי - הרוב נשברות אחרי זמן
הכי טוב זה ללכת לדיאטנית קלינית אפילו מהקופה (היו אצלי הרבה שעשו את זה ונהנו) שתתאים לכם תזונה שמותאמת לגוף שלכם.
יש גם את ד"ר רינה גרנות, לא ניסיתי אבל אני יודעת שהיא בעלת הסמכה לנושא יש לה אתר אפשר לבדוק שם
מסכימה שיש דיאטניות על הפנים,לא באה לשכנע ספיציפית על השיטה הזאת, אבל אני במו עיני נוכחתי בהמלצות של דיאטניות קליניות מהקופה, שממש הרסו את הבריאות לאנשים. בשיטה הזו הרפואה הטבעית הוכיחה את עצמה הרבה יותר מהרפואה הרגילה. חסר להם מידע בסיסי שהיום מכירים כבר בכל העולם.
למשל אני כשהלכתי לדיאטנית קיבלתי המלצה לאכול גבינה וחלב (אני ספציפית מאד רגישה להם) על בסיס יומיומי - הסתובבתי כל היום רעבה, עם חשקים לאוכל ובעיקר למתוק, ולא קלטתי את מה שאני יודעת היום - שכשאדם אוכל דברים שלא טובים לו הם אלו שגורמים לו לנפילת סוכר - הוא פשוט חיב סוכר ופחמימות ומתוק.
הדיאטנית אמרה לי לפתוח את היום עם פרוסות לחם, מלא כמובן, זה גרם לי להסתובב רעבה כל היום.
ורק הלכתי והשמנתי ותפחתי.
זה לא שהיום אני מתנזרת ממתוק לגמרי, אני פשוט אף פעם לא מרגישה את ה"אני חייבת עכשיו משהו מתוק!!!!!" כי הגוף שלי מקבל את מה שהוא צריך.
אני אוכלת בריא בבסיס וגם דברים לא בריאים מדי פעם, וממשיכה לרדת במשקל, לקבל מחמאות ולהרגיש הרבה יותר טוב ואנרגטי.
הגישה כאן לא להתנזר מכלום ( הי, רק אתמול אכלתי פיצה במפגש משפחתי, אבל אחרי משולש אחד התפוצצתי!! שכחתי לקחת את השני.....) אבל במקביל לדאוג לספק לגוף את מה שהוא באמת צריך. ( מספיק חלבון, מספיק מים, מספיק ירקות, מספיק פירות). לא מתמקדים על מה לא לאכול אלא על מה כן לאכול.
וברור ששום דבר לא נעשה בהעתק הדבק מאחת לשניה, הכל בהתאמה אישית, מנסים לאט לאט להוסיף את כל סוגי הקמחים ובודקים מה טוב לגוף ומה לא.
לפי מה שאני יודעת הן מאד מקצועיות ובנוסף מתייעצות גם עם מומחי תזונה מעליהן.
ושוב אני לא ממליצה דווקא עליהם אבל זה מה שאני מכירה - יצא לי גם לשמוע על - https://www.daat-haguf.co.il/אכילה-מאוזנת/
זה נראה כמו אותה שיטה - לא מכירה מנסיון. ממליצה לקרוא לכל מי שרוצה לדעת יותר.
מסכימה שיש דיאטניות על הפנים,
וללא שום סתירה שיש תוכניות חסרות אחריות ויוצרות בעיות רבות בשוק.
הקושי שנוצר בעולם המעורפל גם ככה של נאבקי המשקל ו/או הבריאות,
זה שגם את המושג 'נון דיאט' כבר משדכים לכל תוכנית שניה...
בזמן שגם אם לא סופרים קלוריות, אפשר ואפשר שזו דיאטה מלאת הגבלות.
(לא מדברת ספציפית על תוכנית מסוימת, באה להסב את תשומת הלב)
ואפשר שאת מאזנת זמנית את הכמיהה הפיזית,
אבל נשארת עם דפוסים רגשיים ומנטאליים חזקים שמנהלים,
וכשנשברים התסכול הוא כפול.
ואז את פוגשת בנות מתוסכלות בדאבל בלגן,
שהן 'אמורות' להרגיש חופשיות כפרפר,
ואת לא סופרת קלוריות, אז בטוח שזה יהיה לך ממש קל,
אבל הן 'רק' אמורות להגביל את עצמן בפרמטרים לא פחות קשים אחרים...
מה גם שעצם ההתיחסות לאוכל או לאוכל מסוים כאל 'ממכר' כשלעצמה -
לפעמים יוצרת הרבה חרדה וכמיהה, לא לכל אחד זה מתאים. (באכילה רגשית - לרוב לא, וגם עלול ליצור החמרה)
אישית למדתי, בין השאר, אצל אורנית יונה - מייסדת גישת 'דעת הגוף' שהבאת פה קישור לאתר שלה -
ואני חושבת שהיא מהשפויות והמאוזנות שקיימות בנושא..
אבל ממה שאני מכירה זה לא דומה לתוכנית שמתוארת כאן (למרות שאותה לא עברתי על בשרי אז לא יודעת בוודאות, אבל ממה שאני שומעת מבנות שמגיעות אלי.)
קיצור שורה תחתונה..
אל תתבלבלי מכותרות דומות, תבחני כל דבר לגופו -
תוודאי עם עצמך מה הדבר שאת רוצה להשיג,
ותאמיני לקול הפנימי שלך שמתחבר או מתנגד.
וואי וואי איזו הקפצה.. הייתי צריכה לשים לב שמישהו הקפיץ פה אשכול זקן ובא בימים!היום אני כבר שנתים אחרי התגובה הקודמת שלי...
בכל מקרה אם אנחנו מדברים על אכילה רגשית - אפשר לומר שהאוכל עדין מעסיק אותי - אני ממש אוהבת אוכל טעים, עסוקה סביבו חלק נכבד מהיום אם בהכנה ואם באכילה, והוא גם מנחם אותי בעת קושי או צרה
כנראה שזה נקרא אכילה רגשית.
אבל אני באופן כללי משתדלת שיהיה לי בפריזר תמיד חטיפים טעימים שהם על בסיס מוצרים טבעונים כמו שקדים/טחינה/סילאן/דבש/מייפל וכדו' ואני אוכלת אותם להנאתי - משתדלת לצרף לארוחה קימת, מכינה אוכל כמה שיותר טעים וכמה שיותר מועשר תזונתית. אספתי וגם המצאתי בעצמי מלא מתכונים טעימים ובריאים שעונים על ה"כללים" וזה פשוט כיף וטעים. כל פעם שאני מרגישה שנמאס לי אני מתפנטזת על מתכון חדש.
אז יכול להיות שזה נקרא רגשי, אבל תכלס אני שוקלת הרבה פחות ממה ששקלתי בעבר נהנית ממשקל גוף נכון והרגשה אנרגטית ומאוזנת.
ד"א בתקופות עומס ארוכות כמו חופשים וחגים שאני מכינה רק אוכל עפ"י העדפות המשפחה ואין לי זמן להכין דברים מיוחדים לעצמי- פתאום אני מתחילה בחיפושי מקרר... גם אם אכלתי שניה לפני זה ארוחה עתירת קלוריות, אפשר לקרוא לזה אכילה רגשית, אבל אני רואה בברור קשר בין חסר תזונתי והצורך הזה שמכונה כאכילה "רגשית". ברגע שאני פותחת את היום עפ"י ה"כללים" ודואגת לאכול אוכל בריא, אני אוכלת מסודר ולא מרגישה צורך בנשנושים מיותרים.
בקיצור אני חושבת שלאף אחד לא יזיק ללמוד להוסיף אוכל בריא באמת לתפריט וכמו שלא יקרה כלום אם ננשנש מדי פעם מגנום ופיצה גם לא יקרה כלום אם נלמד לאכול גזר, כרוב, קולורבי, חסה, עדשים, שעועית, קינואה, כוסמת, צ'יה, גרעינים וכו' וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: